U bent hier

Help ons om onze nieuwe jobapp te verbeteren!

Zoek een job iOs

 

We lanceerden onlangs een nieuwe jobapp en willen heel graag weten wat jij ervan vindt. 

Je kan met onze jobapp vacatures op jouw maat zoeken. Heb je een leuke vacature gevonden? Dan kan je deze bewaren of er zelfs meteen op solliciteren. Bovendien krijg je ook voor jou aanbevolen jobs te zien.

Download de app in de iOS- of Android-store en test hem. Je mag je opmerkingen mailen naar androidjobs@vdab.be voor de Android-versie en iosjobs@vdab.be voor de IOS-versie. Vergeet zeker niet je type toestel en de versie van je besturingssysteem mee te geven. Alvast bedankt!

Reageer

Reacties

Ik ben nog op zoek naar werk
Kindly update me with latest nederlands language learning applications please.
Ik heb de app gedownload gaat dit pop up venster nu eindelijk weg?
Hallo Jasmijn, welk pop-up venster bedoel je juist? Mvg, Liesbet, moderator VDAB
Beste Ik wil graag solliciteren als poets vrouw. Ik volg de opleiding schoonmaken bij mensen thuis bij VDAB in Antwerpen. Ik kan goed werken. Ik kan zelfstandig werken. Ik ben altijd op tijd. Ik kan goed organiseren. Ik ben stressbestendigheid. Ik wil graag op gesprek komen bij jullie. Met vriendelijke groet: Shermin
Ik wil graag bij u komen werken als keukenmedewerker omdat ik ervaring in job heb en dat heel graag doe en ik ben per direct beschikbaar.
ik heb mij sertificat als zorgkundige en ik wil werken voor mijn toekomst.
Ik ben op zoek naar een studentenjob om deze vakantie te kunnen werken.