U bent hier

Opleidingsreeks ‘Starten met een eigen zaak na je 50ste’

Starten met een eigen zaak op oudere leeftijd: er komt heel wat bij kijken. Een grondige voorbereiding en goede informatie zorgen voor een vlotte start. Daarom organiseert Agentschap Innoveren & Ondernemen samen met haar partners een praktische opleidingsreeks over hoe je succesvol kan starten met een zaak na je 50ste.  En dit zowel in hoofd- als in bijberoep.

Wat, waar en wanneer
Droom jij van je eigen zaak? Schrijf je gratis in voor de informatiecyclus ‘Starten met een eigen zaak na je 50ste’. De reeks bestaat uit vier namiddagsessies waar je praktische kennis opdoet over de belangrijkste zaken die bij de opstart komen kijken.

  • De vierdelige opleidingscyclys in Brussel start op maandag 26/11 en gaat daarna door op woensdag 28/11, maandag 3/12 en woensdag 5/12. De lessen gaan door in het Unizo hoofdkantoor, Willebroekkaai 37. 
  • De vierdelige opleidingscyclys in Gent start op dinsdag 27/11 en gaat daarna door op donderdag 29/11, dinsdag 4/12 en donderdag 6/12. De lessen gaan door in het VAC, Virginie Loveling gebouw, Koningin Maria Hendrikaplein 70, Gent.

Inschrijven kan via de website www.ondernemen50plus.com