U bent hier

Studente Ellen zoekt proefpersonen...

Heb je je ontslag gekregen of nam je zelf ontslag? Dan kan je Ellen uit de nood helpen door een korte online vragenlijst in te vullen. Ellen studeert bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent, en is voor haar scriptie op zoek naar proefpersonen. Onderwerp van haar scriptie: ontslag en de gevolgen hiervan voor het welzijn tijdens de opzegperiode.

Het invullen van de vragenlijst neemt slechts 10 minuutjes in beslag en is volstrekt anoniem. Interesse? Surf naar http://www.thesistools.com/vragenlijstopzegtermijn en geef als paswoord b2g98 in.

Alvast hartelijk bedankt!

Reageer

Reacties

Jow Yves. Ken je verhaal. Hou vol. Greets, cappy.
Hallo, ik ben een vrouw van 46j en werkloos sedert maart. Ik heb al vanalles gedaan om terug aan de slag te gaan. Maar je moet overal een win-win of activa kaart hebben. Nu ik val overal uit omdat ik niet lang genoegt stempel. Ik vind dat dat nergens op trekt en dat dat discriminatie is. Want geef toe, wie lang stempelt verliest zijn motivatie om te werken. Dat gaat de problemen niet oplossen. Maar wie profiteert er weer van? De werkgever. Waar gaat dat naartoe de dag van vandaag?!
Ik heb net mijn contract uitgedaan en weet echt niet meer wat doen. Bovendien ben ook nog dakloos geworden. Het is schrijnend wat ik s nachts zie op straat. Ik ben maar af en toe te bereiken op t internet je kan me altijd bellen 0493 198474. Groetjes Yves