U bent hier

Trots op je werk?

Uit een onderzoek van Securex blijkt dat 13% van de Belgische werknemers niet trots is op wat hij doet.

Hoe zit dat bij jou? Ben jij meestal, af en toe of zelden trots op je werk? Vertel het ons!

Reageer

Reacties

Als de bazen puur voor zichzelf en eigen profijt werken en geen beleid voeren, is het heel moeilijk gemotiveerd te blijven en uw job graag te doen.
Zelden of nooit is van toepassing omdat ik nauwkeurig en veeleisend (voor mezelf) te werk ga en dit helemaal geen waardering krijgt. In tegendeel. Een gemengd pensioen verplicht me tot mijn 65 te werken, wat op zich geen probleem is, was het niet dat mijn werkgever daar op allerlei manieren ontzettend misbruik van maakt wetende dat ik geen ander werkgelegenheid meer krijg.
Mijn werk als logistiek medewerker in een rusthuis schenkt me enorm veel voldoening. Daardoor wil ik dan ook een opleiding volgen als zorgkundige om nadien een voltijdse betrekking te vinden in die sector. Beseffen dat je iets kan betekenen voor mensen is iets bijzonders.
Zeker niet. Er zit altijd een rotte appel tussen die het werk zuur maakt. Tof
Ik heb een unieke job, die voor een groot stuk moest en moet uitgebouwd worden.
Als je baas een gepensioneerde bijklusser is, zegt genoeg zekers?
Ben heel fier dat ik deze job mag en kan uitvoeren.Er zijn niet veel jobs waarin je je zo kan uitleven met jonge kinderen.Steeds zien we hoe kinderen zich leren ontplooien in onze maatschappij.En daar mogen wij een steentje aan bijdragen. Alle dagen een goed gevoel.
Zelden of nooit is voor mij het meest van toepassing.Ik doe mijn job gewoon om de rekeningen te kunnen betalen.Maar ik verlang wel naar 'n job om trots op te zijn.Al weet ik niet goed welke kant uit...Ik voel me namelijk al een tijdje verloren in het hele jobwereldje.
Ja inderdaad,ik ben héél trots op mijn werk. Bij momenten denk dat mijn afgeleverd binnenwerk zodanig prachtig is, dat anderen er moeite mee hebben van afgunst.
Ik weet niet wat eerst te kiezen. Het liefst zou ik iets leren in het beroep ambacht en artiesten. Wat ik allemaal kan zeg met handen aan mijn lijf.
Doe mij werk heel graag. Heel afwisselend, halftijds, sociaal!