U bent hier

VDAB zoekt vloggers

Ben je op zoek naar werk, en wil je je sollicitatieverhalen en tips delen in een vlog? Dan ben jij onze man/vrouw!

Wie zoeken we?

  • Je bent enthousiast en op zoek naar je droomjob.
  • Je bent creatief en je kan vlot voor een camera praten.
  • Je weet de kijkers te boeien met je verhalen en tips.
  • YouTube en Instagram hebben geen geheimen voor jou.

Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan heb jij dé skills om de eerste vlogger van vdab te worden.

Wat krijg je?

De kans om jezelf en je vlogskills te promoten bij een groot publiek.

Stel je kandidaat

Maak een YouTube-video waarin je uitlegt wie je bent en waarom wij jou moeten kiezen.
Mail je link naar vlogger@vdab.be

Reacties

Hallo ik ben zelf ook een Youtuber ik heb 2 kanalen een Nederlands en een Engels kanaal ik ben een gamende Youtuber maar heb ook veel verstand van vloggen ik was het ook van plan om het te doen kunnen jullie nog wat info geven
Dag Jens Hartelijk bedankt voor je reactie, maar wij zoeken momenteel geen vloggers meer. Veel plezier en succes met je twee kanalen op Youtube! Mvg, VDAB-redactie
Beste, Ik denk dat ik wel de geschikte persoon ben voor uw nieuw project. Maar voor ik er tijd in steek wou ik nog even vriendelijl vragen of dit financieel ook wat opbrengt. Want om zo iets op een professionele manier voor te brengen, komt er veel tijd bij kijken. U kun mij altijd contacteren via email. Nyb.kasmi@gmail.com Mvg Abdel
Hi, zijn jullie nog steeds op zoek naar een vlogger? Ik merk deze post nu pas op :)