U bent hier

Voka Open Bedrijvendag: Een unieke kans om je bedrijf in de kijker te zetten

logo Open Bedrijvendag Voka
VOKA

Elke eerste zondag van oktober is het Open Bedrijvendag. Dan zetten bedrijven overal in Vlaanderen de deuren open voor nieuwsgierige bezoekers.

Het gaat om bedrijven van elke grootte, uit verschillende sectoren en met verschillende diensten en producten.

Er zijn dan ook 1001 redenen om je in te schrijven voor Voka Open Bedrijvendag.

Gooi je deuren open

De Voka Open Bedrijvendag is een unieke kans om bezoekers te laten zien wat er achter de poorten van jouw bedrijf gebeurt. Honderdduizenden bezoekers zoeken bedrijven uit die ze graag eens van dichterbij willen leren kennen. Met de begeleiding van Voka Open Bedrijvendag maak jij er een succesverhaal van. Bovendien surf je mee op de grote mediacampagne de organisatie.

Employer branding zet je op de kaart 

Laat werkzoekenden zien dat jij een topwerkgever bent. Misschien ben je op dit moment op zoek naar nieuwe werkkrachten en wil je je vacatures zo snel mogelijk ingevuld krijgen. Voka Open Bedrijvendag is daarvoor een goed moment. Je kan werkzoekenden immers meteen informeren, eens laten proeven van je bedrijf en eventueel zelfs in contact brengen met de andere collega’s. Rekruteren tijdens dit event is dus zeker een slimme zet. Natuurlijk bereik je ook mensen die (nog) niet op zoek zijn naar werk, maar wel overtuigd raken van de leuke werkomgeving. 

Een imago om ‘u’ tegen te zeggen 

Een sterk imago, daar is ieder bedrijf naar op zoek. Wil je je bedrijf wat meer naamsbekendheid geven bij het ruime publiek? Dan kan dat ook met de Voka Open Bedrijvendag. Je krijgt heel wat visibiliteit, zowel online als offline. 

Feest of nieuw product: doe dan zeker mee!

Wordt je bedrijf dit jaar 30 jaar of heb je een nieuwe CEO? Dan is Open Bedrijvendag ook het ultieme moment om te vieren. Ook als je een nieuw product of nieuwe dienst aanbiedt, kan je dit bekend maken met de Open Bedrijvendag. Kortom redenen genoeg om deel te nemen aan de Voka Open Bedrijvendag.

Voka Open Bedrijvendag in een groen jasje

In 2019 vinden klanten en werknemers het belangrijk dat je bedrijf inspanningen doet om duurzaam te werken. Dat kan op tal van manieren. Je werkt aan de vermindering van CO2, je maakt gebruik van zonnepanelen of je motiveert je medewerkers om met de fiets naar het werk te komen. Dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Bovendien versterkt het je imago en breng je je groene inspanningen onder de aandacht.

Overtuigd? Schrijf je dan meteen in.