U bent hier

Balans

Exact een jaar geleden verkoos VDAB het pe@r-café in Lalibela als ‘Project in de Kijker 2014’. Tijd om even terug te blikken en de balans op te maken.

We mogen van een succes spreken, en dat is vooral te danken aan de inzet van het VDAB-projectteam, vele andere VDAB-medewerkers die zich belangeloos hebben ingezet en de verantwoordelijken ter plaatse in het pe@r-café. We werken allemaal samen aan eenzelfde doel, en dat zal ons nog lang bijblijven.

Het is ons gelukt de nodige middelen te verzamelen om de hut uit te rusten met de geschikte apparatuur en de basis te leggen voor e-learning, blijvende contacten en samenwerking. Dankzij de nodige garanties voor een zinvolle besteding, konden we op regelmatige basis een vast bedrag overmaken. We hebben zelfs nog reserves!

De verkoop van het boek “Haar talenten, haar loopbaan” loopt vlot. En ook de VDAB-sponsorloop tijdens de Kerstcorrida en de quiz van vorige week waren een succes. De volledige opbrengst van deze acties gaat naar het pe@r-café.

Maar hier laten we het niet bij. Gisteren zat het projectteam opnieuw samen om de verdere aanpak te bespreken. We bereiden nieuwe acties voor, en als alles goed zit, trekken we in het najaar opnieuw naar Lalibela. Zo kunnen we de voortgang ter plaatse blijven opvolgen…