U bent hier

Loopbaan

Sommige mensen weten al heel vroeg wat ze willen bereiken in het leven en hoe en wanneer ze daar willen staan. Anderen zullen dit nooit weten. Ik leun eerder bij die laatste groep aan.

Ik heb geen duidelijk beschreven carrièreplannen, geen vijf-, tien- of twintigjarenplan en geen begeerlijke managementpositie die ik tegen mijn veertigste moet en zal hebben. Ik ben eerder het "go with the flow" type, ik zie wel wat mijn pad kruist en maak mijn keuzes wanneer ik daar ben.

Ik weet wel hoe langer hoe beter wat voor mij persoonlijk belangrijk is. Tijdens een sollicitatietraining moesten we ooit een matrix opstellen op de assen "wat wil ik in een job" en "wat eis ik van een job". Bij wat ik graag wil: veel vrijheid (zowel wat tijd als locatie betreft), een mooi salaris, fijne en gedreven collega's, een 1 + 1 = 3 mentaliteit, een mooi kantoor met een supersnel netwerk, een stevig budget voor opleiding en training, eventueel af en toe naar het buitenland en dit alles natuurlijk in evenwicht met mijn privéleven. Bij wat ik eis van mijn job: niet voor 9 uur 's morgens beginnen.

Misschien moet ik maar eens beginnen denken aan een job als barman of zo :-)