U bent hier

Van alles twee

Na mijn opleiding webontwikkelaar, gevolgd door een stage in Gent, besloot ik in Antwerpen werk te zoeken en er ook te gaan wonen. Ik wou in een grote maar leefbare stad wonen en werken, en zag mezelf al met de fiets naar het werk rijden. Via via kwam ik bij een leuk bedrijfje terecht: allemaal jonge mensen, in jeans and T-shirt, een losse sfeer, en gepassioneerd door wat ze doen.

Momenteel werk ik slechts een dag per week in Antwerpen, de andere vier ben ik gedetacheerd bij een klant in Brussel. Werkgever of klant, het loopt allemaal in elkaar over. Ik heb van alles twee: twee werkplekken, op twee plaatsen collega's, en twee jobs. Het lijkt allemaal leuk, maar ik heb geen echt vaste stek en geen vaste routine.

Ik woon intussen in Antwerpen en 's vrijdags ga ik met de fiets naar het werk. De andere dagen sta ik een uur vroeger op en ga ik met de fiets naar het station. Dat extra uur voelt voor mij als verloren en ik zou het meteen weer inruilen voor een extra uurtje slaap.