U bent hier

Nieuws over online leren - september 2008

Droom je van een job in de elektromechanica, maar zie je ook op tegen een sollicitatiegesprek? Een goede voorbereiding helpt om je zelfzekerder te voelen. Je kan nu twee nieuwe webcursussen volgen om je bij je voorbereiding te helpen:

  • solliciteren elektromechanica: het gesprek, en
  • solliciteren elektromechanica: telefoneren.

De cursussen zijn vooral bedoeld voor mensen die willen solliciteren in de sector elektromechanica, maar de tips gelden evenzeer in andere sectoren. Aan de hand van videofragmenten leer je wat je best wél en beter niet doet tijdens een sollicitatiegesprek. Je ontdekt ook hoe je je per telefoon kan voorstellen voor een nieuwe job en hoe je op de juiste manier telefoneert voor je werk.

Veel succes!

Schrijf je in!

Dan is de nieuwe webcursus 'Ken uw gasten' zeker iets voor jou! In een uurtje tijd kan je je kennis van gastvrijheid en dienstverlening in de horeca bijschaven. De focus ligt op de grensstreek Vlaanderen-Nederland. Je mag dus alvast info verwachten over streekgerechten en over taal- en cultuurverschillen tussen Vlamingen en Nederlanders. Maar er is meer!

In het hoofdstuk over gastvrijheid leer je meer over de ontvangst van gasten, het verblijf en het afscheid, over communicatie, klachten en de gastentypen. In het hoofdstuk over cultuur en taal krijg je waardevolle tips rond assertiviteit, hiërarchie, tutoyeren, eten en drinken en bier.

Leergierig geworden? Schrijf je hier in!