U bent hier

Nieuws over online leren - december 2008

kerstboom

... een tekstje schrijven voor de blog.

Dan hebben we alleen maar wensen voor jullie allemaal:

een fijne kerst,
een prettig eindejaar,
en een fantastische start voor 2009!

O ja, mocht je nog op zoek zijn naar een cadeautje voor onder de kerstboom... wij hebben 136 originele ideeën in onze catalogus: 'Computer binnenstebuiten' voor tante Suzanne, 'Creativiteit' voor broer Wim, 'Fireworks' voor schoonbroer Marnix en ... ssst ... 'Hoe effectief je tijd organiseren' voor jezelf. Lach niet! Het zou wel eens het beste cadeautje ooit kunnen zijn.

We zien jullie graag terug in 2009!

 

 

 

  • Krijg jij alleen al bij de gedachte aan een computer zweterige handen, een radeloze blik in je ogen en de gedachte 'als dit maar goed gaat'?
  • Kan je zelf al met de computer overweg, maar ken je mensen die er weinig kennis van hebben en ertegenop zien om ermee aan de slag te gaan? Ze doen alsof 'het ding' niet bestaat… tot ze in een omgeving terechtkomen waar de computer niet meer weg te denken is.
  • Ben je een leerkracht, docent of personeelsverantwoordelijke en kom je vaak in aanraking met mensen die nog nooit met een computer gewerkt hebben?

Help

Dan reiken wij je een prachtig instrument aan. 'Help, een computer!' is opgevat als een uitdagend 'edugame' en is bedoeld voor iedereen die:

  • voor de eerste keer met een computer wil werken,
  • de muis vlot wil leren gebruiken, of
  • het toetsenbord beter wil leren kennen.

Maar ook voor iedereen die er gewoon nieuwsgierig naar is!

Je kan 'Help, een computer!' hier downloaden (zip-file, 13 Mb. Na het downloaden dit bestand 'unzippen' met behoud van mappenstructuur en starten via het bestand Main.exe). Veel succes!

Gepost op 9 december 2008