U bent hier

Nieuws over online leren - januari 2009

soep

Je wil aan de slag in een voedingsbedrijf of in een keuken? Dan zal je zeker enkele hygiëneregels in acht moeten nemen.

Je kan een flinke voorsprong nemen en beter voorbereid gaan solliciteren als je eerst de webcursus 'Een vlieg in de soep' doorneemt. Je leert op een leuke manier de 10 belangrijkste hygiëneregels kennen én je leert ook waarom je ze moet naleven. Met veel oefeningen, verduidelijkende foto's en volledig ingesproken.

Wat wil je nog meer? Geen vlieg in de soep? Schrijf je dan snel in!

Gepost op 30 januari 2009

Wil je de Franse taal vlotter kunnen schrijven, lezen, spreken en verstaan? In de webcursus 'Algemene taalkennis Frans' komen de vier vaardigheden aan bod, zowel in algemene als in professionele context.

De cursus bestaat uit meer dan 700 lessen. Je leest het goed: meer dan 700! Het unieke eraan is dat al die lessen op twee manieren gerangschikt zijn: per niveau en per thema. Jij kiest een niveau en doorloopt daarvan de lessen. Of je kiest een thema en doorloopt daarvan de gewenste niveaus. Communicatie, financiën, gezondheid, werk, vrije tijd, wonen zijn alvast enkele thema's.

Net als voor 'Algemene taalkennis Engels' gebruikte de VDAB als uitgangspunt voor 'Algemene taalkennis Frans' cursusmateriaal van BIS (Begeleid Individueel Studeren), een garantie voor degelijkheid!

Schrijf je snel in!

Gepost op 23 januari 2009

Wil je je situatie verbeteren? Dan moet je beginnen met anders te denken. Denken maakt je immers tot wie je bent, tot wat je doet en tot hoe je je voelt.

Hoe je dit doet? Door bepaalde rituelen en patronen in je denken te doorbreken. De nieuwe webcursus 'Ontwikkel je denkkracht" helpt je je gewoontes in vraag je stellen en stimuleert je om met nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden je denk- en doepatronen verder te ontwikkelen.

De moeite dus om te investeren in dit fascinerende onderwerp. Want... zij die denken zoals ze altijd dachten, zullen doen wat ze altijd deden en zullen krijgen wat ze altijd kregen.

Concreet komen de volgende leerdoelen aan bod:

  •     Je leert wat krachtig denken is en je komt meer te weten over verschillende soorten intelligentie.
  •     Je ontdekt welke beperkingen je hebt en leert die doorbreken.
  •     Je leert manieren bedenken om meer harmonie te creëren voor jezelf van binnenuit naar buiten.
  •     Je leert jezelf beter kennen en durft meer vertrouwen op je intuïtieve krachten.

Voel je je aangesproken? Schrijf je nu in!

Gepost op 16 januari 2009

Is dat een job die jou wel zou liggen? Of misschien werk je nu al in de huishoudelijke schoonmaak?

Onze nieuwste webcursus 'Schoonmaken bij mensen thuis' is speciaal voor jou gemaakt!

Image001

In deze cursus bezoek je een huis waar vijf kamers schoongemaakt moeten worden: de keuken, de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en het toilet. De uitdaging is niet alleen om die kamers schoon te maken, maar ook om dat zo efficiënt mogelijk te doen. Voor je begint, krijg je een werkplanning. Je krijgt ook heel wat tips en voorbeelden. Die informatie kan je gebruiken om de oefeningen op te lossen. Maar je staat er niet alleen voor: 'plumeau Tine' loodst je door het huis.

Je leert schoonmaaktaken zo goed mogelijk organiseren. Dankzij die goede organisatie krijg je een beter resultaat, lever je kwaliteit én zijn je klanten tevreden.

Schrijf je nu in. Veel succes!

Gepost op 12 januari 2009