U bent hier

Nieuws over online leren - december 2010

kerstboomDaar zit je dan weer... een beetje te sabbelen op je pen. Dit jaar wil je echt met een originele kerstwens komen. Maar de inspiratie blijft uit. Mag het wat zoetsappig zijn? Een mooi rijmpje misschien? Of toch liever een eenvoudig tekstje?

Je blikt terug op het voorbije jaar. Je telt je zegeningen en je herinnert je de minder mooie dagen. Je neemt je nu al voor om sommige dingen anders aan te pakken in het nieuwe jaar. Anders, en dan vooral beter. Plots proef je inkt!  Het is een zalig uurtje later en de kaartjes, die liggen er nog onbeschreven bij. Die originele kerstwensen, dat schijnt toch even niet te lukken.

Beste webleerders en lezers van de blog,
wij bedanken jullie voor het voorbije jaar.
Maak er fijne feestdagen van!
We nemen nu even vakantie en we zien jullie graag terug op 4 januari 2011.

De acrobatentoeren op besneeuwde daken, dat verhaal ben je misschien ontgroeid. Maar de cadeautjes en de snoepjes die de goede man uitstrooit, dat blijft toch aantrekkelijk voor klein en groot. Of liep jij je niet stilletjes af te vragen of hij dit jaar voor jou een verrassing had?

Dan hebben we supergoed nieuws! Maar liefst bijna 200 webcursussen liggen te wachten tot jij ze ontdekt, helemaal gratis! Nog een heel jaar lang! Ben je aan het werk of juist op zoek naar werk? Ben je student of al met pensioen? Bij  VDAB-Webleren val je altijd in de prijzen. Elke individuele klant die zich op eigen initiatief inschrijft voor een webcursus, krijgt die nog tot 31 december 2011 volledig gratis. Geloof je het niet? Neem de proef op de som en schrijf je in. Even later kan je gewoon starten. Zonder poespas.

Treintjes en poppen hebben we niet, wel webcursussen in zowat alle vakgebieden: taal- en pc-opleidingen, technische cursussen en softskills, edugames en naslagwerken, te veel om hier allemaal op te sommen. De goede sint raadt je aan om eerst even onze catalogus in te kijken. En dan kies je gewoon zelf uit wat jij in je schoentje wil.

Gepost op 6 december 2010