U bent hier

Nieuws over online leren - mei 2011

Heb jij ook van die dagen? Met 48 uur zou je er nog niet komen, je holt constant achter de feiten aan, ziet door de bomen het bos niet meer, de papierberg dreigt om te vallen en je agenda is een pijnlijke herinnering aan wat je nog niet gedaan hebt. Als je 's avonds terugkijkt, is er niets om écht tevreden over te zijn. Je energiepeil is tot een alarmerend dieptepunt gedaald en je innerlijke rust is ver te zoeken. Wees er dan maar zeker van dat er tijdrovers in het spel zijn!

De hoogste tijd dus voor een nieuw begin! Leer bewust om te gaan met het kostbaarste wat er is. Roep tijdrovers een halt toe en breng je zaakjes op orde. Het prettige gevolg is dat je méér kan doen in minder tijd... en met méér plezier! Droom maar alvast van de uurtjes die je wint om leuke dingen mee te doen.

In de webcursus 'Timemanagement' krijg je praktische richtlijnen mee om je bezigheden, je paperassen, je omgeving en jezelf beter onder controle te krijgen – of je nu een job hebt of niet. Dit is fantastisch nieuws! Jijzelf speelt de hoofdrol in dit leerproces. Je coach wandelt graag stap voor stap met je mee.

Dit is wat je leert:

  • Je krijgt meer zicht op je eigen tijdbesteding en leert de tijdrovers herkennen.
  • Je leert een overzicht creëren in taken en verantwoordelijkheden. 
  • Je leert je dag realistisch en flexibel plannen. 
  • Je leert vooruitzien en dus proactief werken. 
  • Je leert prioriteiten stellen om resultaten te boeken. 
  • Je leert opruimen, wegwerpen en klasseren. 
  • Je leert effectiever communiceren en duidelijke afspraken maken. 
  • Je leert kordaat, correct en consequent reageren bij tijdrovende storingen.

Wacht niet langer en schrijf je nu gratis in!
Als werknemer of als werkzoekende.

Gepost op 27 mei 2011

MS-OfficeMaak nu op een heel comfortabele manier kennis met de nieuwigheden in Word, Excel, PowerPoint en Outlook 2010. Deze keer geen theorie, en zelfs geen oefeningen. Onze nieuwste webcursus bestaat uitsluitend uit demofilms. In een mum van tijd ben je vertrouwd met de nieuwe beeldbewerkingsmogelijkheden, plakopties, schermopname, sparklines en al het andere fraais dat MS Office 2010 te bieden heeft.

Warm aanbevolen voor iedereen die een eerdere versie van MS Office kent en nu snel en probleemloos wil overstappen naar ‘twintig-tien’.

‘MS Office 2010 – Wat is nieuw?’ Schrijf je hier gratis in als werknemer of als werkzoekende.

Gepost op 13 mei 2011

Een eigen website bouwen hoeft niet moeilijk, tijdrovend en duur te zijn. Bij de meeste internetproviders krijg je webspace ter beschikking waarop je je eigen website kan publiceren. Maar zo’n ding in elkaar knutselen vereist wel wat kennis van zaken. Toch hoef je voor een eenvoudige website niet alles zelf uit te schrijven in HTML. Er bestaat ook software die in staat is om de HTML-code voor jou te genereren. Met Dreamweaver bijvoorbeeld kan je op een visuele manier je pagina’s opmaken.

Dwcs3_3 

De webcursus ‘Dreamweaver basis’ leert je stap voor stap hoe je een website kan maken zonder HTML te kennen. Terwijl je de cursus doorneemt, maak je zelf een site aan en voeg je er pagina’s en bestanden aan toe. Zo krijg je alle basismogelijkheden van Dreamweaver onder de knie, tot en met de publicatie van je (eerste?) eigen website.

De gratis trial-versie van Dreamweaver is voldoende om mee te starten. Je coach vertelt je er alles over eens je met de cursus gestart bent.

Doen? De allereerste stap is je inschrijven, als werknemer of als werkzoekende.

Gepost op 3 mei 2011