U bent hier

Nieuws over online leren - augustus 2011

Je fleurt helemaal op, zeker als deze woorden van je baas of een collega komen. Je zelfvertrouwen en je motivatie groeien zienderogen. Volgende keer doe je het nóg beter. Net als iedereen heb je die schouderklopjes en aanmoediging nodig. Feedback hoeft zelfs niet altijd positief te zijn. Je wil weten wat er van je verwacht wordt, hoe je overkomt, wat je goed doet en wat beter kan. Krijg je deze feedback regelmatig, dan is het effect enorm!

Hoe komt het dan dat de dagelijkse feedback een beetje verwaarloosd wordt? We denken niet altijd aan het belang ervan, we weten niet precies hoe we feedback moeten geven of hoe we op gekregen feedback moeten reageren.  In de nieuwe webmodule ‘Feedback geven en krijgen’ vind je heel wat tips en nuttige raadgevingen. En je coach zit natuurlijk klaar om jou feedback te geven!

Ben je werkzoekende? Schrijf je dan hier gratis in.
Ben je werknemer? Schrijf je dan hier gratis in.

Webleren is ideaal om heel doelgericht een bepaald aspect van een (vreemde) taal bij te spijkeren. Communiceren via e-mail, handelscorrespondentie, klantgericht telefoneren, de typische woordenschat uit de logistieke sector … zijn slechts enkele voorbeelden. In het totaal vind je momenteel 61 taalcursussen in ons aanbod.

Hoe kies je dan de juiste webcursus talen? Alle cursusinhouden overlopen? Advies vragen? Een gokje wagen? Dat mag! Maar je kan ook de kieswijzer gebruiken!

De kieswijzer is een elektronische tool waarin je achtereenvolgens aanklikt 

  • welke taal je wil leren: Nederlands moedertaal, Nederlands voor anderstaligen, Frans, Engels, Duits of Spaans;
  • op welk niveau: basis, middenniveau of gevorderd;
  • met welk doel: zakelijk of algemeen;
  • welke vaardigheid je wil bijschaven: beter lezen en begrijpen, beter spreken, correcter schrijven.

Dit gaat heel snel en je krijgt meteen een lijstje van de cursussen die aan jouw vraag beantwoorden. Je kan zelfs doorklikken en je onmiddellijk inschrijven. 100 % gebruiksgemak dus!

Probeer de kieswijzer gerust zelf eens uit!