U bent hier

Nieuws over online leren - september 2011

De ene dag is de andere niet. Er valt al eens iets tegen, ook op het werk. Maar als je job zo belastend of afstompend geworden is dat je er bijna ziek van wordt, dan moeten alle alarmbellen afgaan.

Je gaat niet werken voor de centen alleen. Je wil ook lichamelijk en geestelijk welzijn. Je wil kansen krijgen voor persoonlijke groei. Het belang van de fun-factor in het werk neemt toe: een job moet ook leuk zijn.

De webcursus ‘Je goed voelen in een job’ reikt je bouwstenen aan om meer uit een job en een loopbaan te halen. Je zoekt uit waar je naartoe wil, welke spanningen je wil wegnemen en hoe je je innerlijke kracht beter kan benutten. Je wordt je bewust van de obstakels die je moet overwinnen om je goed te voelen in je job en welk doel je via het werk kan realiseren. Als je dat wil, helpt je coach je stap voor stap vooruit om datgene te bereiken wat jij belangrijk vindt.

Als je nu op zoek bent naar een job, dan is deze cursus een prima voorbereiding om van je nieuwe job een meevaller te maken.

Onze Facebook-fans kunnen nu tijdelijk de printversie van deze cursus downloaden!
Je kan je natuurlijk ook inschrijven op de online versie:
voor werknemers
voor werkzoekenden.

Weblerenlike De nieuwste webcursus is precies wat jij zoekt – maar je weet nog niet dat ze gelanceerd is... Of je wil vanavond eens flink verderwerken aan je webcursus – maar je kan je coach niet bereiken… Via verschillende kanalen verspreiden wij allerlei nieuwtjes en belangrijke informatie over Webleren: nieuwe cursussen, vakantie van de coaches, onderhoud aan de vdab-website, downloads van een overzicht van de cursusinhoud , demo’s en nog veel meer.

Zorg dat je op de hoogte bent!

  • Volg ons op twitter
  • Word fan van vdab-webleren op Facebook
  • Bezoek regelmatig de webleerblog.
  • Grasduin door uitgebreidere informatie, demo’s en downloads van cursusinhouden op www.webleren.be.
  • Surf naar www.vdab.be/webleren voor onze catalogus, tips voor webleren, veelgestelde vragen, contactgegevens en alles wat je verder over webleren wil weten!