U bent hier

Nieuws over online leren - maart 2012

Zwarte letters op een witte achtergrond, hier en daar een woordje vet, onderstreept of cursief. Nog niet zo héél lang geleden was dat zowat het beste wat je uit een tekstverwerker kon toveren. Vandaag is het alleen nog goed voor een kladje. MS Word 2010 biedt je bijna onbegrensde mogelijkheden om je documenten visueel aantrekkelijk te maken en belangrijke inhoud te laten opvallen.

De webcursus 'MS Word 2010' leert je de belangrijkste hulpmiddelen kennen en gebruiken. Schrijf je snel in en maak voortaan met gemak professionele documenten op. Het filmpje geeft je alvast een eerste indruk.

 

Schrijf je in als werkzoekende of als werknemer.

Gepost op 30 maart 2012

opisopJe haast je naar het warenhuis met die eenmalige aanbiedingen. Deze keer wil je er niet weer naast pakken. Maar neen toch! Nog twee stuks en je hebt er vier nodig! Toch maar kopen en hopen dat je er nog twee vindt in een andere winkel? Of maar gewoon laten liggen? Terwijl je nog in twijfel staat, stijgt de ergernis over de kleine lettertjes ‘zolang de voorraad strekt’.

Hoe zit het eigenlijk met voorraadbeheer? Wie beslist daarover? Waar in het logistieke proces situeert zich het voorraadbeheer? Welke soorten zijn er? Waarom kiest een fabrikant of een verkoper voor een bepaald type voorraadbeheer? Wat moet je kennen als voorraadbeheer je job is?

Op deze vragen – en nog veel meer – vind je antwoord in de webcursus ‘Logistiek: voorraadbeheer’. De cursus zet alle belangrijke aspecten van efficiënt voorraadbeheer op een rij. Met de oefeningen kun je je vorderingen testen. En natuurlijk kan je een beroep doen op je webcoach als je verduidelijking of hulp wenst.

Wil je meer weten over voorraadbeheer? Schrijf je dan nu in als werkzoekende of als werknemer.

Gepost op 20 maart 2012

Bouwen of verbouwen? Werken in de bouw? Als je droom misschien wat sluimerde, maakt Batibouw hem wel weer springlevend! En dus zak je af naar Brussels Expo om je een dag lang te laten onderdompelen in de meest innovatieve producten of de traditionele bouwmaterialen, in voorschriften over energie en milieu of algemeen bouwadvies. Je weet het nu wel zeker: de bouw wordt de volgende jaren een belangrijk deel van je leven!

Binnen de kortste keren moet je nu iets afweten van schaalberekening, legenden en verschillende aanzichten. Want in de bouw begint alles met een plan. ‘Planlezen bouw’ is een webcursus voor iedereen die als bouwheer of als werknemer in de bouw met plantekeningen te maken krijgt. Demo’s, illustraties en oefeningen leren je een plan tot in de puntjes kennen.Klik op de illustratie hieronder en overtuig jezelf: op deze manier is leren planlezen leuk!

Schrijf jezelf in als werkzoekende of als werknemer.

Gepost op 6 maart 2012