U bent hier

Nieuws over online leren - juni 2012

Noem het receptie, balie, onthaal, ... Je bent de eerste persoon die een bezoeker ziet én zijn aanspreekpunt. Sta je sterk in je schoenen als hij je in het Engels aanspreekt? Ken je de juiste uitdrukkingen om hem te vragen of hij een afspraak heeft en met wie? Of om hem de weg uit te leggen naar het juiste kantoor of het dichtsbijzijnde hotel?

De nieuwe webcursus ‘Engels – Frontoffice’ is ideaal om snel alles nog eens op te frissen. De talrijke voorbeelddialogen helpen je bovendien met de juiste uitspraak.

Ook voor andere taalcursussen Engels ben je bij ons aan het juiste adres: van algemene taalkennis Engels tot English for business, van klantgericht telefoneren tot professional email. Onze taalkiezer wijst je de weg naar de cursus die het best bij jouw vraag past.

Begin alvast met Frontoffice! Schrijf je hier in als werkzoekende of als werknemer

Gepost op 28 juni 2012

Ze heeft het elke keer als ze in Gent komt: het gevoel een kans gemist te hebben. De zinderende examensfeer maakt het alleen maar erger. Kliekjes die elkaar opjutten of geruststellen; paniek, vertrouwen en gelatenheid vechten om de bovenhand. IJverige studenten met cursusboek of laptop op de schoot bevolken de banken in het park, de terrasjes, en zelfs de bus. Leren kan blijkbaar overal. Zelf heeft ze het studentenleven niet gekend. Ze wou liever trouwen en gaan werken. Een ontslag en een echtscheiding later kan ze het zich alleen maar beklagen.

Toch is het kalf nog niet verdronken. Als je op (iets) latere leeftijd de studiedraad weer oppakt, begin je daaraan met een honger naar kennis en een stevige motivatie. ‘Een leven lang leren’ is absoluut mogelijk en het aanbod is reusachtig groot. Je kiest voor avondschool, een kortere opleiding in groep of voor webleren.

Veel opleidingen starten pas opnieuw in september. Webleren gaat natuurlijk de hele zomer door. Heb je zin in zomers leren? Schrijf je dan in voor webleren. Wil je even proeven van verschillende vakken of domeinen voor je een keuze maakt voor de avondschool? Schrijf je dan in voor webleren. Wil je leren aan jouw eigen tempo en niet het tempo van de groep? Schrijf je dan in voor webleren. Webleren is bovendien gratis voor alle individuele klanten.

Dus: doen!

Gepost op 21 juni 2012

Een onvergetelijk feestje, een uitstap naar het pretpark, baby’s wankele eerste stapjes... sommige momenten wil je voor altijd vastleggen en delen met andere mensen. Met Windows Movie Maker kan je supersnel je eigen film maken, met een professionele look. In de nieuwe, heel overzichtelijke webcursus ‘Videobewerking in Windows Movie Maker’ leer je in 5 stappen hoe dat moet:

  1. Installeer Windows Movie Maker; het is gratis.
  2. Verzamel de inhoud voor je film: foto’s, videobeelden, audio.
  3. Voeg alles samen.
  4. Geef je film een professionele toets met speciale effecten.
  5. Deel je afgewerkte film met anderen.

Het is een heel praktische cursus met verhelderende demo’s en een voorraadje oefenmateriaal. Je kan onmiddellijk aan de slag!

Schrijf je nu in als werkzoekende of als werknemer.

 

Gepost op 8 juni 2012