U bent hier

Nieuws over online leren - december 2012

Het is dan zover... De meest besproken datum van het jaar is aangebroken. Voor ons is het vandaag het einde van het werkjaar, met de bijhorende onbedwingbare neiging om even achteruit te blikken. Hoe was 2012? Af en toe kenden we een tikkeltje kommer en kwel, maar we onthouden liever alleen de goede dagen. Er was ook veel dat ons motiveerde en de werklust hoog hield. En jullie zorgden voor de rozengeur:

'Langs deze weg wil ik jullie feliciteren met de zeer praktische, gedetailleerd uitgewerkte cursussen die ik via webleren volg. De auteurs van de cursussen leveren prachtig werk!'

… en maneschijn:

'Steeds kon ik rekenen op een snelle en professionele respons. Dit gaf mij een zeer goed gevoel, 't gevoel dat ik er niet alleen voor sta, dat er mensen zijn die meedenken met mij en erom geven dat ik deze cursus tot een goed einde breng.'

Bedankt allemaal, voor de aangename samenwerking in het afgelopen jaar! We kijken ernaar uit om jullie in 2013 weer massaal te mogen verwelkomen. We hebben heel wat goede voornemens! Nu rusten we even uit en op 3 januari staan we weer klaar. Natuurlijk blijven alle webcursussen ondertussen toegankelijk!

Fijne feestdagen!

Maak in geen tijd het jaaroverzicht van 2012 ... en nog veel meer!

Heb je gewoon enkele dia's met wat woordjes nodig? Of mik je op een uitgebreide voorstelling met grafieken, audio en video? Je leert de meest verfijnde presentaties maken met  de nieuwe webcursus ‘MS Powerpoint 2010’. Wat precies aan bod komt, ontdek je in het filmpje hieronder.

 

Schrijf je snel in als werkzoekende of als werknemer.
Wil je het ruimer kader? Ook de webcursus ‘Succesvol presenteren’ kunnen we je warm aanbevelen!

 

 

Begin volgende maand is het zover: de grote conferentie. Buiten ligt er sneeuw, maar binnen stijgt de temperatuur elke dag. Dit moét een succes worden. De uitnodigingen zijn vorige week al verstuurd naar alle hoeken van de wereld. Nu komen de reacties volop binnen; per mail, fax en telefoon. Het lijkt hier wel de toren van Babel, maar ik sta iedereen steevast in het Engels te woord. Voor mij is dit de leukste fase in het project. Het persoonlijk contact met de gasten is een verrijking. Ik maak kennis met verschillende manieren van denken en handelen en met culturele verschillen. Dit is niet zomaar een job, het is een missie. Wat zou ik graag die mensen allemaal gaan bezoeken, hun land en hun gewoonten leren kennen.

Een telefoontje van het noodlot haalt me bruusk uit mijn kort gemijmer: collega Annemie heeft zich niet overeind kunnen houden op de eerste sneeuw en moet in het gips. Ik heb echt met haar te doen. Ze zal wekenlang out zijn! Maar zij zou de catering regelen... Dat kan ik er niet allemaal nog bijnemen. Een vacature voor een vervanger dan maar...

Werk je zelf in het hart van een bedrijf? Of wil je er graag gaan werken? Wees gerust, je hoeft niet elke dag grote conferenties te organiseren. Meestal zijn het 'gewone' kleine vergaderingen. Wat je wél dagelijks kan gebruiken, is een goede kennis van het Engels. Moet je nog wat opfrissen of bijspijkeren? De webcursus 'Engels – Back office' helpt je aardig vooruit!

Schrijf je snel in als werkzoekende of als werknemer.

Gepost op 7 december 2012