U bent hier

Nieuws over online leren - maart 2017

Stel: je moet een rapport maken, een verslag of een thesis. Soms loop je dan verloren in de grote hoeveelheid informatie. Gelukkig biedt MS Word 2013 je allerlei technieken om grote documenten efficiënt op te bouwen.

In een praktijkgerichte workshop van een halve dag tover je een grote hoeveelheid informatie om tot een helder en overzichtelijk document. Je leert hoe je meerdere secties gebruikt, een correcte pagina-indeling, kop- en voetteksten, voet- en eindnoten. 

Heb je al een goede basiskennis van MS Word 2013? Wil je nu leren hoe je grote documenten te lijf gaat? Kom op 26 april of op 8 juni naar Antwerpen en neem deel aan de workshop 'Meer over Word: grote documenten'.

Schrijf je nu in!
 

Gepost op 30 maart 2017

De zorg voor het milieu – en ook voor onze portemonnee – maakt bewust duurzaam bouwen absoluut noodzakelijk. Zonnepanelen en isolatie zijn de best gekende voorbeelden, maar duurzaam bouwen of verbouwen is zo véél méér. 

De online cursus ‘Bewust duurzaam bouwen’ neemt je mee naar de familie Bosmans, die een nieuwe duurzame woning gebouwd heeft. Daarna bezoek je de familie Frederiks, die een bestaande woning bewust duurzaam gerenoveerd heeft. Je steekt heel wat op van beide families, in een eenvoudige interactieve animatiefilm. Uit de film blijkt ook hoe belangrijk het is dat vakspecialisten in de bouwsector zich bekwamen in groene vaardigheden.

Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Werk je in de bouw of wil je er gaan werken? De cursus ‘Bewust duurzaam bouwen’ is een must voor jou!
Schrijf je nu gratis in als werkzoekende of als werknemer.

Gepost op 23 maart 2017

Ja, natuurlijk heb je gehoord van Facebook, Twitter en LinkedIn. Weet je ook wat die sociale media inhouden en wat je ermee kan doen? Ontdek het spelenderwijs:

Deze social media game komt uit de online cursus ‘Socialiteren: solliciteren via sociale media’. Ook jij hebt dankzij de enorme groei van de sociale media unieke kansen om jezelf positief in beeld te brengen. Zorg ervoor dat je gezien wordt met al je kwaliteiten als toekomstige werknemer. Leer socialiteren!
Je begint met een profiel op Facebook, LinkedIn en Twitter. Als je al een profiel hebt, kijk het dan eens grondig na. Wat leest je toekomstige werkgever als hij je naam intypt in Google? De tweede stap is netwerken: contacten leggen met andere mensen, delen dat je een nieuwe job wil, zelf vacatures zoeken. En als je echt alles uit de kast wil halen, dan bouw je aan je digitaal imago. Wat dacht je van een visueel cv, een eigen blog, of zelfs een eigen website? Dàt is pas socialiteren: jezelf in de sociale media presenteren met alle digitale mogelijkheden die er zijn.

Leer er alles over in de online cursus ‘Socialiteren: solliciteren via sociale media’. Schrijf je vandaag nog in als werkzoekende of als werknemer.
 

Gepost op 16 maart 2017

Wie ooit gepest werd, kent het gevoel: je wordt overvallen door machteloosheid en het lijkt alsof je er helemaal alleen voor staat. Zou je iemand in vertrouwen nemen of toch beter niet? En als je dan eindelijk de stap zet om het iemand te vertellen, loop je kans dat hij je niet ernstig neemt en je de raad geeft het je allemaal niet te hard aan te trekken…

Toch hoef je je niet zo machteloos en alleen te voelen als je gepest wordt. Onze online cursus 'Pesten en geweld? Genoeg is genoeg!' helpt je een flinke stap op weg om het heft weer in eigen handen te nemen.

De cursus is bedoeld voor iedereen die met grensoverschrijdend gedrag geconfronteerd wordt: slachtoffers, getuigen en leidinggevenden. Hoe ontstaat grensoverschrijdend gedrag? Wat zijn de gevolgen? Hoe moet je reageren? Hoe kan je het verwerken? Welke preventiemaatregelen kan je treffen? Wat zegt de wet? Welke mensen kunnen advies geven waar je echt iets aan hebt? Je krijgt ook heel wat oefeningen en praktische tips.

Heb je te maken met pesten en geweld? Neem nu de beslissing: genoeg is genoeg!

Schrijf je nu gratis in voor de online cursus ‘Pesten en geweld? Genoeg is genoeg!’ als werkzoekende of als werknemer.
 

Gepost op 2 maart 2017