U bent hier

Nieuws over online leren - mei 2017

Heb je ooit je mailtje moeten verduidelijken? Of jezelf aan de telefoon betrapt op de woorden ‘nee nee, dat bedoel ik niet…’? Dan moeten we je eigenlijk niet overtuigen van het belang van klantgericht communiceren.

Met een helder taalgebruik in je e-mails en in je gesprekken bied je de klant zekerheid en vertrouwen. In een dynamische en positieve stijl reik je oplossingen aan en stem je de klant tevreden. Zelf win je er tijd en energie mee. Hoe je dat doet, in het Nederlands of in het Frans, leer je in onze online cursussen met workshops.

Je bereidt je voor op de workshops met een online cursus die je aan je eigen tempo doorneemt. En in de praktijkgerichte workshops kom je oefenen, je vragen stellen en feedback ontvangen. De ideale mix voor een blijvend resultaat! 

Maak je keuze uit ons gratis aanbod en schrijf je snel in:

Gepost op 30 mei 2017

Wil je nog meer specifieke woordenschat in het Frans leren? We bieden je nu drie nieuwe online cursussen aan over HR:

 • Frans - HR - Woordenschat

 • Frans - HR - Mondelinge communicatie

 • Frans - HR - Schriftelijke communicatie

De cursussen zijn voor jou bestemd als je alle vaardigheden hebt die een administratief medewerker moet hebben: je werkt vlot met MS Office en je hebt een goede schriftelijke en mondelinge basiskennis van het Frans. Alleen de specifieke woordenschat die bij bepaalde taken hoort, die beheers je nog niet echt. HR bijvoorbeeld.

De cursussen zijn heel praktijkgericht. Dankzij de gevarieerde oefeningen leer je typische uitdrukkingen uit HR, een telefoongesprek voeren en een e-mail opstellen. Je online coach helpt je daarbij. Snel resultaat gegarandeerd!

Doen? Ga naar onze catalogus, zoek op trefwoord Frans HR en schrijf je in!

 

Gepost op 19 mei 2017

Wil je je Frans op korte termijn een boost geven? Dan is dit intensief basistraject Frans ideaal voor jou. Het cursusmateriaal staat online. Vier dagen per week neem je het thuis intensief door. Twee halve dagen per week kom je naar een workshop in het VAC te Brugge. Tijdens de workshops oefen je de leerstof in en krijg je opdrachten mee voor de volgende workshop, zodat je ze thuis kan voorbereiden.

Na slechts vier weken kan je:

 • het telefonisch onthaal verzorgen en bezoekers onthalen in je bedrijf

 • afspraken maken en wijzigen

 • je uit de slag trekken in een aantal courante communicatieve situaties aan de hand van geijkte uitdrukkingen

Ben je werkzoekend? Schrijf je nu in voor de opleiding Intensief basistraject Frans.

Na je inschrijving word je gescreend via een online-taaltest Frans en een kort gesprek: face-to-face, via hang-out, virtueel klaslokaal of telefonisch. Op basis van de resultaten wordt beslist of je in aanmerking komt voor dit traject.

 

Gepost op 18 mei 2017

Je bent positief ingesteld, klantvriendelijk en stressbestendig. Je hebt ook alle vaardigheden die een administratief medewerker moet hebben: je werkt vlot met MS Office en je hebt een goede schriftelijke en mondelinge basiskennis van het Frans. Alleen de specifieke woordenschat die bij bepaalde taken hoort, die beheers je nog niet echt. Debiteurenbeheer bijvoorbeeld.

Schaaf snel je kennis bij met onze drie nieuwe online cursussen:

 • Frans - Debiteurenbeheer - Woordenschat
 • Frans - Debiteurenbeheer - Mondelinge communicatie
 • Frans - Debiteurenbeheer - Schriftelijke communicatie

De cursussen zijn heel praktijkgericht. Dankzij de gevarieerde oefeningen leer je betalingen opvolgen, klanten herinneren aan een achterstallige betaling en de oorzaak van betalingsachterstand achterhalen. Je online coach helpt je daarbij. Een telefoongesprek oefen je gewoon met je coach. En een e-mail stuur je naar je coach voor feedback. Snel resultaat gegarandeerd!

Doen? Ga naar onze catalogus, zoek op trefwoord debiteurenbeheer en schrijf je in!
 

Gepost op 11 mei 2017

Loop je wel eens te piekeren? Over het werk, over je relatie of je kinderen, over wat anderen van je denken, over het verleden of de toekomst, kortom: over het leven? Meestal gaat dat piekeren wel over. Maar als je het gevoel krijgt dat je in een doolhof beland bent en de weg niet meer vindt die tot een oplossing of een beslissing leidt, dan moet je beginnen met anders te denken. Denken maakt je immers tot wie je bent, tot wat je doet en tot hoe je je voelt.

Anders denken, hoe doe je dat? Allereerst door je gewoontes in vraag te stellen. Dan pas kan je bepaalde rituelen en patronen in je denken doorbreken. De online cursus ‘Ontwikkel je denkkracht’ helpt je daarbij en stimuleert je om met nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden je denk- en doepatronen verder te ontwikkelen. De moeite dus om wat tijd te investeren in dit fascinerende onderwerp.

Concreet komen de volgende leerdoelen aan bod:

 • Je leert wat krachtig denken is en je komt meer te weten over verschillende soorten intelligentie.

 • Je ontdekt welke beperkingen je hebt en leert die doorbreken.

 • Je leert manier bedenken om meer harmonie te creëren voor jezelf van binnenuit naar buiten.

 • Je leert jezelf beter kennen en durft meer te vertrouwen op je intuïtieve krachten.

Dit deed ons veel plezier; de mening van een cursist over deze cursus:

“Wat een heerlijke cursus, sprankelend, verruimend en creatief. Ben er erg blij mee. Ik vind de uitdagingen boeiend en de mislukkingen ergens troostend… De cursus laat je nooit met een mistroostig gevoel achter…Toppie, erg goed gedaan, dank je wel!”

Voel jij je ook aangesproken? Schrijf je nu in voor de online cursus 'Ontwikkel je denkkracht'.

 

Gepost op 4 mei 2017