U bent hier

Nieuws over online leren - september 2017

Als je je deze week inschreef voor een online cursus, heb je het vast en zeker gemerkt: vorig weekend zijn we overgestapt naar een gloednieuw leerplatform. Voor jou is het grootste voordeel dat inschrijven voor een online cursus nu veel eenvoudiger is. Je duidt aan of je werkzoekende of werknemer bent, maakt je keuze uit ons aanbod, klikt op de blauwe knop ‘Vraag deze opleiding aan’ en slechts 1 muisklik verder ben je ingeschreven en kan je onmiddellijk met je online cursus starten.

Ons nieuw leerplatform oogt sober en functioneel. Toeters noch bellen zullen je afleiden van je doel: nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Aan de cursussen zelf is niets veranderd. Dus hoe je de cursus doorneemt, blijft heel herkenbaar. En ook je online coach contacteren voor hulp en feedback, werkt nog op de vertrouwde manier.

Nieuwsgierig geworden? Maak je keuze uit ons aanbod online cursussen, schrijf je in en ontdek ons nieuw leerplatform.

Was je voor 23 september al ingeschreven? Dan vind je die cursussen nog altijd terug op https://e-leren.vdab.be/.

Veel leerplezier!
 

Welke zijn de diverse mogelijkheden en kanalen binnen VDAB waar jij kan leren sterker in je schoenen te staan bij je volgende sollicitatie? Werk je liefst met een app, ga je voluit voor een webinar, geef je de voorkeur aan online leren, trek je de kaart van een live contact of...?  Je komt het allemaal te weten in onze webinar Wegwijs in sollicitatiebegeleiding en je vindt een begeleiding die 100 % bij je past!

Deelnemen doe je gewoon aan jouw pc met internetverbinding. Je krijgt een overzicht van alle tools en informatiekanalen op de VDAB-site. Tijdens de webinar is er zeker ook tijd om vragen te stellen via de chatruimte. 

Schrijf je nu in voor de webinar van donderdag 5 oktober om 11 uur.

 

Kan je je uit de slag trekken in het Frans? Of speelt enige drempelvrees je parten? Als je het woord niet durft te nemen in het Frans omdat je bang bent om fouten te maken, als je liever terugvalt op collega’s die de taal beter beheersen, dan is het tijd om je gewoon onder te dompelen in het Frans!

Tijdens 1 week onderdompeling Frans leer je vooral je drempelvrees te overwinnen. Aan de hand van concrete, realistische situaties uit de bedrijfswereld leer je je mondeling uit de slag te trekken in het Frans, zowel aan de telefoon als in face-to-facecontact. Via interactieve spreekoefeningen onder begeleiding van je instructeur oefen je courante structuren en woordenschat in. 

Volg je al een online cursus Frans? Deze onderdompeling is de perfecte aanvulling en ook voor jou een echte aanrader!

Zich uit de slag kunnen trekken in het Frans op professioneel vlak: het is en blijft een must in Vlaanderen. Schrijf je snel in voor 1 week onderdompeling Frans in Antwerpen of in Brugge.

Na je inschrijving wordt je taalniveau bepaald via een kort gesprek: face-to-face, via hang-out of telefonisch. Op basis van de resultaten bekijken we of je in aanmerking komt voor deze onderdompeling.
 

Boek snel resultaten met onze unieke combinatie van:

  • online cursussen
  • online coaching
  • workshops onder begeleiding van een professionele coach

Zoek je een job met boekhouden en is het nodig om je kennis op te frissen of de nieuwste technieken te leren om de stap naar een nieuwe uitdaging gemakkelijker te zetten?

Kom dan naar één of meer workshops voor een grondige update. Je werkt intensief en praktijkgericht rond een afgelijnd topic uit accountancy, boekhouden, BTW, debiteurenbeheer of financieel inzicht. Een professionele coach begeleidt je daarbij. Je leert heel snel want je focust alleen op datgene wat je echt nodig hebt. Voor het beste resultaat combineer je de workshops met online leren. De online cursussen, de begeleiding en de workshops zijn helemaal gratis voor jou als je werkzoekende bent of als je studeert of werkt en inschrijft op eigen initiatief.

Op vdabworkshops.be vind je alle praktische informatie: aangeboden topics, nodige voorkennis, data, uurregeling en adressen. Pluis de kalender accountancy maar eens grondig uit. Je zal aangenaam verrast zijn. En… superhandig: via de kalender schrijf je je meteen in voor de workshops van jouw keuze.

Zin in een voorproefje? Bekijk onze democursussen! 

democursus BTW van A tot Z     -     democursus Boekhouden in de praktijk

Je vindt er een overzicht van de inhoud en een uitgewerkt voorbeeld van 1 topic. 
Je kan ook meteen inschrijven voor de online cursus met coaching. 
Log in met gebruikersnaam democursus en wachtwoord democursus.

Tot binnenkort!