U bent hier

Nieuws over online leren - december 2017

Twijfel je nog of je wel of niet zal deelnemen aan de workshops ‘Presenteren’? D. deed het wèl en ze stuurde ons achteraf dit hartverwarmend mailtje:

Beste coaches

Ik ben bijzonder tevreden over de workshops ‘Presenteren’ en over de coaches die ik mocht leren kennen. In mijn voorbije professionele leven heb ik al heel veel voor publiek gesproken en lezingen gegeven, maar van jullie heb ik toch nog bijgeleerd. De opgedane kennis, vaardigheden en tips heb ik graag gebruikt om mijn project te presenteren aan een internationale jury. Ik kreeg veel lof voor mijn presentatie, zowel van mijn collega’s als van de jury en dat stemde me uiteraard blij. Maar nu komt het: mijn project is geselecteerd! 

De presentatie doet nog steeds dienst: ik heb die al aan heel wat geïnteresseerden en mogelijke partners en investeerders laten zien en de reacties zijn steeds heel positief. Momenteel ben ik een nieuwe presentatie aan het bedenken, om in onze interne groep te laten zien hoe we het project willen uitwerken. Voor later plan ik nog een andere, meer uitgebreide presentatie, om het project te presenteren aan een ruim publiek.

Dit wilde ik jullie graag even laten weten. Ik blijf jullie heel erkentelijk voor de leerrijke workshops en voor de deskundige en vriendelijke wijze waarop jullie die hebben gebracht. Ik heb in mijn vrienden- en kennissenkring al heel veel mondelinge reclame gemaakt voor de VDAB-workshops en ik zal dat blijven doen.

Met vriendelijke groeten
D.

VDAB feliciteert D. met haar prachtige pres(en)tatie en wenst haar veel succes met haar project. 

Vroeg of laat is het bij jou ook zover: je wordt gevraagd om een nieuw product voor te stellen aan klanten, cijfergegevens toe te lichten op een vergadering of jezelf te verkopen tijdens een sollicitatiegesprek. Laat niets aan het toeval over en schaaf snel je competenties bij tijdens de workshops ‘Presenteren’.

 

Boek snel resultaten met onze unieke combinatie van:

  • online cursussen
  • online coaching
  • workshops onder begeleiding van een professionele coach

Zoek je een job met boekhouden en is het nodig om je kennis op te frissen of de nieuwste technieken te leren om de stap naar een nieuwe uitdaging gemakkelijker te zetten?

Kom dan naar één of meer workshops voor een grondige update. Je werkt intensief en praktijkgericht rond een afgelijnd topic uit accountancy, boekhouden, BTW, debiteurenbeheer of financieel inzicht. Een professionele coach begeleidt je daarbij. Je leert heel snel want je focust alleen op datgene wat je echt nodig hebt. Voor het beste resultaat combineer je de workshops met online leren. De online cursussen, de begeleiding en de workshops zijn helemaal gratis voor jou als je werkzoekende bent of als je studeert of werkt.

Op vdabworkshops.be vind je alle praktische informatie: aangeboden topics, nodige voorkennis, data, uurregeling en adressen. Pluis de kalender accountancy maar eens grondig uit. Je zal aangenaam verrast zijn. En… superhandig: via de kalender schrijf je je meteen in voor de workshops van jouw keuze.

Tot binnenkort!