U bent hier

Nieuws over online leren - februari 2018

Je bent positief ingesteld, klantvriendelijk en stressbestendig. Je hebt ook alle vaardigheden die een administratief medewerker moet hebben: je werkt vlot met MS Office en je hebt een goede schriftelijke en mondelinge basiskennis van het Frans. Alleen de specifieke woordenschat die bij bepaalde taken hoort, die beheers je nog niet echt. Debiteurenbeheer bijvoorbeeld.

Schaaf snel je kennis bij met onze praktijkgerichte online cursussen. Dankzij de gevarieerde oefeningen leer je in het Frans betalingen opvolgen, klanten herinneren aan een achterstallige betaling en de oorzaak van betalingsachterstand achterhalen. Je online coach helpt je daarbij. Mondelinge communicatie oefen je tijdens telefoongesprekken met je coach, opdrachten voor schriftelijke communicatie stuur je via e-mail naar je coach voor feedback. Snel resultaat gegarandeerd!

Doen? Schrijf je gratis in voor:
Frans - Debiteurenbeheer - Woordenschat
Frans - Debiteurenbeheer - Mondelinge communicatie
Frans - Debiteurenbeheer - Schriftelijke communicatie
 

Heb jij trouwe klanten? Van die klanten die steeds bij jou aankloppen? Die altijd terugkomen? Dat zijn je vaste klanten en je kent hen op je duimpje. Ze zijn joviaal, zakelijk, onzeker of dominant en je weet perfect hoe je met elk van hen om moet gaan. Vriendelijk en beleefd ben je altijd, dat spreekt vanzelf. Toch blijkt dat af en toe een uitdaging want klanten laten zich ook wel eens van hun slechtste kant zien. En is vriendelijk en beleefd zijn eigenlijk wel hetzelfde als klantgericht handelen? Leer het of fris het op met onze online cursus ‘Omgaan met klanten’. We spitten de volgende thema's uit:

  • Wie zijn je interne en externe klanten?
  • Hoe leg je de focus op de klant?
  • Wat is het belang van een goede werksfeer?
  • Hoe zorg je ervoor dat je klanten trouwe klanten worden?

Schrijf je nu in voor de online cursus 'Omgaan met klanten'.
 
Wil je je kennis bovendien toetsen aan de praktijk? Neem dan deel aan de workshops klantgericht communiceren:

  • Hoe ga je om met klanten?
  • Slecht nieuws brengen en klachten behandelen

Surf naar vdabworkshops.be en kies de tab ‘Communicatie’ om je in te schrijven.

 

Een schouderklopje of een aanmoediging. Een vriendelijk gesprek om een en ander bij te sturen. Feedback! Dat is wat jij en ik broodnodig hebben om het continu streven naar anders, meer en beter vol te houden.

Hoe komt het dan dat de dagelijkse feedback verwaarloosd wordt? Onderschatten we het belang ervan? We weten nochtans hoe iemand helemaal kan opfleuren bij een welgemeend positief woordje van de baas of een collega: zelfvertrouwen en motivatie groeien zienderogen. Feedback hoeft zelfs niet altijd positief te zijn. We willen gewoon weten wat van ons verwacht wordt, wat we goed doen en wat beter kan.

Overigens is het niet alleen op de werkplek dat feedback wonderen doet. Laat ook thuis geen kans voorbijgaan om een lach tevoorschijn te toveren. Je zoon pronkt met zijn nieuwe kapsel, je dochter heeft zomaar haar kamer opgeruimd, een vriend geeft je een hartelijk complimentje. Wat zeg je?

Wil je leren hoe je feedback kan geven of hoe je op gekregen feedback kan reageren? In de online cursus ‘Feedback geven en krijgen’ vind je heel wat tips en nuttige raadgevingen. En je coach zit natuurlijk klaar om jou feedback te geven!

Schrijf je nu gratis in voor de online cursus Feedback geven en krijgen.