U bent hier

Nieuws over online leren - mei 2018

Met het sales game kan je niet alleen testen hoe het gesteld is met jouw online klantenservice, je kan ze ook verbeteren. Speel het spel verschillende keren. Neem de tijd om de feedback grondig te lezen. De volgende keer maak je met kennis van zaken de beste keuze tussen de mogelijke antwoorden. Wordt het dan saai? Zeker niet! Het spel bevat maar liefst 40 cases. Je kan het dus meermaals spelen en toch andere situaties krijgen. En uit elke nieuwe situatie leer je weer bij!

Schrijf je nu in voor Sales game - Verbeter je online klantenservice.
Veel succes!

 

Gepost op 31 mei 2018

Noem het receptie, balie, onthaal, ... Je bent de eerste persoon die een bezoeker ziet én zijn aanspreekpunt. Sta je sterk in je schoenen als hij je in het Engels aanspreekt? Ken je de juiste uitdrukkingen om hem te vragen of hij een afspraak heeft en met wie? Of om hem de weg uit te leggen naar het juiste kantoor of het dichtsbijzijnde hotel?

De online cursus ‘Engels – Front office’ is ideaal om snel alles nog eens op te frissen en je mondelinge zakelijke communicatie te verbeteren. Je leert de correcte woordenschat en de typische uitdrukkingen. De talrijke voorbeelddialogen helpen je bovendien met de juiste uitspraak. Uiteraard krijg je ook volop oefengelegenheid. Schrijf je nu gratis in voor de online cursus 'Engels - Front office'.

Ook voor andere taalcursussen Engels ben je bij ons aan het juiste adres: van algemene taalkennis Engels tot sectorgerichte woordenschat, van klantgericht telefoneren tot professional email. Bekijk hier ons gratis online aanbod Engels.

 

Gepost op 22 mei 2018

Of net niet… Maar je wil wel graag in de verkoop werken? Dan is er goed nieuws voor jou: verkopen kan je leren!

In de verkoop krijg je met mensen te maken, en die zijn weinig voorspelbaar. Het is de kunst om je klant te leren inschatten en tegelijk zijn behoeften te ontdekken. Absolute regels en waarheden zijn er niet, maar met de nodige kennis van een aantal verkoopstrategieën behoud je de controle over het verkoopproces en kan je bijsturen waar nodig.

In onze online cursus ‘Ontwikkel je verkooptalent’ staan de stappen in het verkoopproces centraal: van prospectie tot deal. Je krijgt een schat aan praktische tips over alles wat bij de verkoop komt kijken.

Wil je meteen aan de slag met realistische verkoopsituaties? Combineer de online cursus dan met de praktijkgerichte tweedaagse workshop ‘Verkooptechnieken’.

Tijdens de eerste dag leer je hoe je de verschillende fasen in een verkoopgesprek herkent en er met succes gebruik van maakt. Je leert ook omgaan met bezwaren. Je krijgt ruimschoots de tijd om de leerstof in de praktijk te brengen en in te oefenen. Op het eind van dag één krijg je een opdracht rond mystery shopping mee.
Tijdens de tweede dag deel je je ervaringen met de opdracht rond mystery shopping met de andere cursisten en krijg je feedback van je coach. Daarna oefen je allerlei verkoopsituaties in via rollenspelen, gebaseerd op realistische cases en scenario’s.

Wil je graag in de verkoop werken? Ontwikkel nu je verkooptalent en verbeter je verkooptechnieken! Voor de prijs moet je het niet laten: de cursus en de workshop zijn gratis.

Schrijf je in voor de online cursus 'Ontwikkel je verkooptalent'.
Schrijf je in voor de tweedaagse workshop ‘Verkooptechnieken’.

 

Gepost op 17 mei 2018

Heb je ooit al eens voor een opdracht of probleem gestaan waarvan je geen idee had hoe eraan te beginnen? Dan is Computational Thinking iets voor jou! Deze methode leert je hoe je een probleem - klein of groot - sneller en efficiënter kan oplossen met minder kans op fouten. Je werkt in vier grote stappen: het probleem opdelen in kleinere stukken, relevante patronen herkennen, vereenvoudigen en tot slot actiestappen uitschrijven.

In de online cursus ‘Computational Thinking’ leer je de basis van deze vier stappen. Hiermee krijg je een bruikbaar hulpmiddel om in de toekomst op een andere manier met uitdagingen om te gaan. Alles is heel visueel voorgesteld in talrijke videofragmenten. Elk hoofdstuk rond je af met een opdracht, de ene wat pittiger dan de andere. 

Je kan deze online cursus ook meteen in praktijk brengen tijdens een workshop van een halve dag: Probleemoplossend denken met Computational Thinking. Je krijgt digitale en niet-digitale voorbeelden die je ervan overtuigen dat Computational Thinking dé manier is om problemen te benaderen. Je leert hoe en waar je begint aan een complexe uitdaging. Je leert hoe je problemen op een gestructureerde manier oplost. Kortom: je leert hoe je Computational Thinking toepast in je dagelijks leven.

Schrijf je in voor de online cursus Computational Thinking.
Schrijf je in voor de workshop Probleemoplossend denken met Computational Thinking.
 

Gepost op 3 mei 2018