U bent hier

Nieuws over online leren - september 2018

Je vlot kunnen uitdrukken in het Frans: het is en blijft een troef, zowel in je persoonlijk als in je professioneel leven. Heb je wel theoretische kennis, maar durf je het woord niet te nemen in het Frans omdat je bang bent om fouten te maken? Dan is deze workshop echt iets voor jou. In een veilige omgeving, waar fouten maken toegelaten is en iedereen leert van iedereen, vergroot je je zelfvertrouwen en je vaardigheden om je in het Frans uit te drukken. Een taal leer je en onderhoud je immers door ze veel te spreken.

Tijdens deze intensieve workshop van een halve dag spreek je samen met andere cursisten over vertrouwde thema’s zoals werk, vrije tijd, of actuele gebeurtenissen. Je verklaart kort je mening, plannen of reacties. Je coach helpt je met je woordkeuze, stijl en taalgebruik.

Het is een troef als je vooraf onze online cursussen doorneemt: 'Frans - Algemene taalkennis - beginners' of 'Frans - Algemene taalkennis - gevorderden'.

Schrijf je hier gratis in voor de workshop Frans conversatietafel of surf naar vdabworkshops.be en klik op de tab Communicatie.

 

Wil je weer helemaal mee zijn met de laatste wijzigingen in de aangifte van de vennootschapsbelasting? De online cursus ‘Vennootschapsbelasting - De aangifte’ is volledig geactualiseerd voor het aanslagjaar 2018/inkomsten 2017. Bovendien kijken we vooruit naar de ingrijpende belastinghervormingen die op til zijn voor de aanslagjaren 2019/2020 en 2021. 
Waar nodig leggen we steeds de link naar de boekhouding. 
Voorkennis van boekhouden door opleiding of ervaring is dan ook vereist.

De NV Bio Heating is de rode draad doorheen de online cursus. Je vertrekt vanuit de boekhoudkundige gegevens, volgt de uit te voeren bewerkingen en stelt de aangifte in de vennootschapsbelasting op. Uiteraard reikt de cursus je alles aan wat je daarvoor nodig hebt: theorie, praktische voorbeelden, formulieren, oefeningen en online coaching met feedback op je oefeningen. 

Wil je het nóg praktischer aanpakken? Dan kan je de online cursus combineren met workshops, volledig toegespitst op de praktijk van de aangifte. Je coach heet je welkom in Antwerpen, Gent, Leuven of Brugge voor 5 workshops van 1 dag:

  • Workshop 1: inleiding, belastbare reserves
  • Workshop 2: belastbare en vrijgestelde reserves
  • Workshop 3: vrijgestelde reserves en verworpen uitgaven
  • Workshop 4: dividenden en aftrekken van de fiscale winst
  • Workshop 5: aftrekken van de fiscale winst, tarieven, voorafbetalingen

De online cursus en de workshops zijn gratis voor werkzoekenden en werknemers op eigen initiatief.
Interesse? Lees meer en schrijf je in:
Online cursus ‘Vennootschapsbelasting - De aangifte’
Workshops ‘Vennootschapsbelasting - De aangifte’
Kalender van alle VDAB-workshops

 

Wil je op een snelle en doeltreffende manier bijleren? Dat kan tijdens onze praktijkgerichte workshops onder begeleiding van een professionele coach. De workshopskalender geeft je een overzicht van ons sterk groeiend aanbod. Behalve voor accountancy, human resources en MS Office kan je ook workshops volgen voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling, tot zelfs voor de grafische sector en STEM. Alle workshops zijn gratis voor werkzoekenden en werknemers die zich individueel inschrijven. En wil je je op een workshop voorbereiden met een online cursus? Ook dat kan snel, efficiënt en gratis.

Wat is het aanbod?
Is er voorkennis nodig?
Waar vind je alle praktische informatie?
Hoe schrijf je jezelf in?

Je vindt alle antwoorden op vdabworkshops.be.

 

online leren FransWerken in een commerciële functie: het is een droom die je binnenkort waar wil maken. Het talent heb je. Klantgerichtheid zit je in het bloed. En een goede basiskennis van het Frans, daarmee kan je ook uitpakken. Mis je enkel nog de specifieke commerciële woordenschat in het Frans? Schaaf dan snel je kennis bij met onze online cursussen 'Frans - Sales mondelinge communicatie' en 'Frans - Sales schriftelijke communicatie'.

In de eerste cursus ligt de nadruk op mondelinge taalvaardigheid en leer je vlot telefoneren met klanten, leveranciers en collega's in het Frans. In de tweede cursus oefen je op heldere en efficiënte communicatie met klanten en zakenpartners via e-mail, brief, chat en website. Prijsoffertes, bestellingen en klachten komen ruimschoots aan bod:

De cursussen zijn heel praktijkgericht met concrete voorbeelden, bruikbare tips, modelzinnen en praktische oefeningen. Je online coach helpt je waar nodig. Snel resultaat gegarandeerd!

Schrijf je nu gratis is voor:
Frans - Sales mondelinge communicatie
Frans - Sales schriftelijke communicatie