U bent hier

Nieuws over online leren - oktober 2018

Infographics zijn veel aantrekkelijker dan droge teksten. Je gebruikt afbeeldingen om informatie visueel te ondersteunen. Daardoor vallen infographics meer op. Lezers bekijken ze vaker, onze hersenen verwerken ze sneller en de informatie blijft langer hangen. Dat maakt infographics ideaal om te gebruiken op sociale media en in rapporten, mailings en presentaties.

Wil jij praktijkgericht leren hoe je goede infographics maakt? Hoe je tot een degelijk design komt? Hoe je software tools efficiënt gebruikt? In een workshop van een halve dag ga je zelf aan de slag met Piktochart. Aan het eind van de workshop heb je je eerste infographic klaar.
Schrijf je hier gratis in voor de workshop Infographics.

Heb je al gehoord van ruitenwasserij Sores? Neen, natuurlijk niet. Sores is een fictief bedrijf, maar wel een realistisch uitgangspunt voor de zeer praktijkgerichte online cursus over loon- en personeelsadministratie. Met welke reglementeringen en wetten moet Sores rekening houden bij aanwervingen, loonberekening, ziekte, jaarlijkse vakantie of het einde van een arbeidsovereenkomst? Je komt het allemaal te weten in de online cursus 'Loon- en personeelsadministratie Basis'. De cursus is opgemaakt in samenwerking met Acerta, het sociaal secretariaat voor personeels- en loonadministratie. 

Wil je ook een heldere kijk op personeelsadministratie? Dan mag je deze cursus echt niet overslaan. In een aantal stevige dossiers leer je aan de hand van opdrachten en voorbeelden alle basisprincipes van loon- en personeelsadministratie. Even de theorie erop naslaan? Bespaar je het moeilijke zoeken. In de cursus vind je ze overzichtelijk gebundeld per onderwerp. En als je feedback wil, zitten de coaches klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bovendien kan je de cursus ook aanvullen met ondersteunende workshops. Een gespecialiseerde instructeur geeft meer duiding bij een aantal speciale topics binnen de cursus. De theorie wordt kort herhaald en je krijgt extra uitleg en oefeningen.

Nog één laatste argument nodig? De cursus, de coaching én de workshops zijn gratis voor alle individuele klanten. Waarop wacht je?

Schrijf je in voor de online cursus 'Loon- en personeelsadministratie Basis'.

Schrijf je in voor een workshop 'Loon- en personeelsadministratie'.