U bent hier

Nieuws over online leren - december 2018

Met een grondige basiskennis van Excel kan je gegevens invoeren en bewerken, eenvoudige formules en grafieken maken, de opmaak van je tabel verzorgen, … Dat is natuurlijk al heel wat, maar Excel biedt je nog veel meer! 

Hoe kan je gegevens ordenen en analyseren? Hoe kan je er net dié gegevens uitfilteren en sorteren die jij op dat moment nodig hebt? En hoe kan je ze visueel presenteren op een veelzeggende manier? Kortom: hoe tover je ‘droge’ gegevens om tot nuttige informatie? Draaitabellen, draaigrafieken, overzichten, subtotalen en simulaties bieden uitkomst.

Wil je echt tot het uiterste gaan? Leer dan ook werken met een breed scala aan complexe functies om vele taken in Excel te automatiseren. Denk maar aan logische, statistische en wiskundige functies, conditionele opmaak en externe koppelingen.

Met ons aanbod online cursussen Excel krijg je dit alles stap voor stap onder de knie. Heb je al een goede basiskennis en wil je echt een vliegende start maken als gevorderde? Laat een professionele coach je dan op het juiste pad zetten tijdens een gratis workshop ‘Meer over Excel’. 

Klik op de onderstaande linken om je gratis in te schrijven voor:

Een schouderklopje of een aanmoediging. Een vriendelijk gesprek om een en ander bij te sturen. Feedback! Dat is wat jij en ik broodnodig hebben om het continu streven naar anders, meer en beter vol te houden.

Hoe komt het dan dat de dagelijkse feedback verwaarloosd wordt? Onderschatten we het belang ervan? We weten nochtans hoe iemand helemaal kan opfleuren bij een welgemeend positief woordje van de baas of een collega: zelfvertrouwen en motivatie groeien zienderogen. Feedback hoeft zelfs niet altijd positief te zijn. We willen gewoon weten wat van ons verwacht wordt, wat we goed doen en wat beter kan.

Overigens is het niet alleen op de werkplek dat feedback wonderen doet. Laat ook thuis geen kans voorbijgaan om een lach tevoorschijn te toveren. Je zoon pronkt met zijn nieuwe kapsel, je dochter heeft zomaar haar kamer opgeruimd, een vriend geeft je een hartelijk complimentje. Wat zeg je?

Wil je leren hoe je feedback kan geven of hoe je op gekregen feedback kan reageren? In de online cursus ‘Feedback geven en krijgen’ vind je heel wat tips en nuttige raadgevingen. En je coach zit natuurlijk klaar om jou feedback te geven!

Schrijf je nu gratis in voor de online cursus Feedback geven en krijgen.