U bent hier

21 december 2012

Het is dan zover... De meest besproken datum van het jaar is aangebroken. Voor ons is het vandaag het einde van het werkjaar, met de bijhorende onbedwingbare neiging om even achteruit te blikken. Hoe was 2012? Af en toe kenden we een tikkeltje kommer en kwel, maar we onthouden liever alleen de goede dagen. Er was ook veel dat ons motiveerde en de werklust hoog hield. En jullie zorgden voor de rozengeur:

'Langs deze weg wil ik jullie feliciteren met de zeer praktische, gedetailleerd uitgewerkte cursussen die ik via webleren volg. De auteurs van de cursussen leveren prachtig werk!'

… en maneschijn:

'Steeds kon ik rekenen op een snelle en professionele respons. Dit gaf mij een zeer goed gevoel, 't gevoel dat ik er niet alleen voor sta, dat er mensen zijn die meedenken met mij en erom geven dat ik deze cursus tot een goed einde breng.'

Bedankt allemaal, voor de aangename samenwerking in het afgelopen jaar! We kijken ernaar uit om jullie in 2013 weer massaal te mogen verwelkomen. We hebben heel wat goede voornemens! Nu rusten we even uit en op 3 januari staan we weer klaar. Natuurlijk blijven alle webcursussen ondertussen toegankelijk!

Fijne feestdagen!