U bent hier

Algemene taalkennis Frans is terug!

Bienvenue
Een tijdlang heb je één van je favoriete webcursussen moeten missen wegens ‘groot onderhoud’. ‘Frans - Algemene taalkennis’ is nu grondig herwerkt en… hij is beter dan ooit!

Helemaal nieuw is het niveau ‘Absolute beginners’. In deze webcursus leer je de Franse taal stap voor stap. Wat is de juiste uitspraak van ‘un hall’? Gebruik je ‘un’ of ‘une’? Hoe zet je een woord in het meervoud? Hoe vervoeg je de werkwoorden ‘être’ en ‘avoir’? Gaandeweg bouw je uiteenlopende nuttige woordenschat op. Theorie en allerlei gevarieerde oefeningen wisselen elkaar af en er is ook aandacht voor een goede luistervaardigheid en een correcte uitspraak. Warm aanbevolen dus als je jezelf een absolute beginner zou noemen, of een zeer beperkte basiskennis hebt.

Schrijf je in als werkzoekende of als werknemer.

Ben je een beginner met enige voorkennis van het Frans, dan is de nieuwe webcursus ‘Frans - Algemene taalkennis - Beginners’ iets voor jou. Je beleeft - in het Frans - levensechte situaties zoals cursus volgen, je huis beschrijven of op restaurant gaan. Je algemene woordenschat over diverse dagdagelijkse onderwerpen vergroot bij elke les. Bovendien oefen je grondig op luisteren, spreken en schrijven. En je coach staat je bij met raad en daad.

Schrijf je in als werkzoekende of als werknemer.

Heel binnenkort volgt nog een cursus voor gevorderden. Als het zover is, lees je het hier!