U bent hier

Basisveiligheid op het werk (VCA)

Sta jij voldoende stil bij de veiligheid op het werk? Niet alleen in de zogenaamde risicovolle beroepen is aandacht voor veiligheid, gezondheid en welzijn belangrijk. Iedereen komt in aanraking met elektriciteit, gevaarlijke producten en ergonomie, zowel thuis als op het werk.

Veel bedrijven eisen van hun werknemers of toekomstige werknemers dat zij heel bewust met veiligheid omgaan en dat ook kunnen bewijzen met een certificaat. Om het VCA-diploma te behalen moet je examen afleggen in een erkend examencentrum. Dit VCA-diploma is een extra troef bij sollicitaties, blijft 10 jaar geldig en is je persoonlijke eigendom. Je neemt het dus mee als je van job verandert.

Onze nieuwe online cursus ‘Basisveiligheid op het werk (VCA)’ reikt je de nodige inzichten en kennis aan rond veiligheid op het werk. Aan bod komen 13 verschillende thema’s zoals gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werken op hoogte, signalisatie, brand en explosie. Na elk stukje theorie kan je je kennis testen. Deze cursus vormt daardoor de ideale voorbereiding op het VCA-examen. 

Schrijf je nu gratis in voor de online cursus ‘Basisveiligheid op het werk (VCA)’.

 

Reacties

VCA heb ik wel en D/D1 rijbewijs ook en nog geen werk Er is misschien een ander cursus /opleiding
Ik wil graag in Vca cursus online inschrijven
Beste Jalali Ahmad Reshad, je kan je inschrijven voor deze cursus door eerst op de blauwe link 'online cursus ‘Basisveiligheid op het werk (VCA)' te klikken en daarna op de blauwe knop 'Vraag deze opleiding aan'. Succes! Mvg Moderator VDAB
Ik wil graag in vca cursus online inschrijven
Beste Soufi Anas, je kan je inschrijven voor deze cursus door eerst op de blauwe link 'online cursus ‘Basisveiligheid op het werk (VCA)' te klikken en daarna op de blauwe knop 'Vraag deze opleiding aan'. Succes! Mvg Moderator VDAB