U bent hier

Belasting op de toegevoegde waarde

BtwKijk je reikhalzend uit naar de eerstvolgende btw-aangifte? Is het btw-wetboek voor jou ontspannende lectuur? Maak je er een sport van om alle regels op je duimpje te kennen? Neen?

Geen nood! Bij Webleren hebben we een paar boekhoudkundige experten die de btw-reglementering voor jou helemaal uitgespit hebben én overzichtelijk samengebracht in een praktijkgerichte webcursus. De cursus start met de toelichting van belangrijke btw-begrippen en een aantal opdrachten. Daarna komen de uitgewerkte btw-topics, opgesplitst in binnenlandse verrichtingen, intracommunautaire verrichtingen, invoer/uitvoer en speciale topics. Elk topic bestaat uit een opdracht, een antwoordblad, hulplijnen (!), een voorbeeldboeking en de oplossing.

Gedaan dus met zuchten bij de volgende btw-aangifte! Schrijf je snel in voor de webcursus 'Bedrijfsadministratie: BTW in de praktijk' als werkzoekende of als werknemer.

De cursus behandelt zowel de btw-reglementering als de boekhoudtechniek. Heb je geen voorkennis van boekhouden door opleiding of ervaring? Neem dan eerst de webcursussen 'Initiatie in boekhouden' en 'Boekhouden in de praktijk deel 1' door als voorbereiding.