U bent hier

Ben jij een geboren verkoper?

Of net niet… Maar je wil wel graag in de verkoop werken? Dan is er goed nieuws voor jou: verkopen kan je leren!

In de verkoop krijg je met mensen te maken, en die zijn weinig voorspelbaar. Het is de kunst om je klant te leren inschatten en tegelijk zijn behoeften te ontdekken. Absolute regels en waarheden zijn er niet, maar met de nodige kennis van een aantal verkoopstrategieën behoud je de controle over het verkoopproces en kan je bijsturen waar nodig.

In onze online cursus ‘Ontwikkel je verkooptalent’ staan de stappen in het verkoopproces centraal: van prospectie tot deal. Je krijgt een schat aan praktische tips over alles wat bij de verkoop komt kijken.

Wil je meteen aan de slag met realistische verkoopsituaties? Combineer de online cursus dan met de praktijkgerichte tweedaagse workshop ‘Verkooptechnieken’.

Tijdens de eerste dag leer je hoe je de verschillende fasen in een verkoopgesprek herkent en er met succes gebruik van maakt. Je leert ook omgaan met bezwaren. Je krijgt ruimschoots de tijd om de leerstof in de praktijk te brengen en in te oefenen. Op het eind van dag één krijg je een opdracht rond mystery shopping mee.
Tijdens de tweede dag deel je je ervaringen met de opdracht rond mystery shopping met de andere cursisten en krijg je feedback van je coach. Daarna oefen je allerlei verkoopsituaties in via rollenspelen, gebaseerd op realistische cases en scenario’s.

Wil je graag in de verkoop werken? Ontwikkel nu je verkooptalent en verbeter je verkooptechnieken! Voor de prijs moet je het niet laten: de cursus en de workshop zijn gratis.

Schrijf je in voor de online cursus 'Ontwikkel je verkooptalent'.
Schrijf je in voor de tweedaagse workshop ‘Verkooptechnieken’.