U bent hier

Bereid je voor op de job van kassamedewerker

Ga je binnenkort solliciteren naar een job als kassamedewerker? En heb je de kassa van een warenhuis alleen nog maar gezien van de kant van de klant? Met onze webcursussen ‘Retail - Kassaverkoop food’ en ‘Retail - Kassaverkoop non-food’ kan je je perfect voorbereiden op je nieuwe job.

Je neemt plaats aan je pc en je waant je onmiddellijk aan een echte kassa. Je hebt een rolband, een scanner, een geldlade en alle andere zaken die je in de praktijk nodig zal hebben. Emma, een vriendelijke dame die nooit haar geduld verliest, is je virtuele coach. Ze legt je alles uit, doet het nog een keer voor en kijkt dan over je schouder mee terwijl je zelf oefent. Je leert niet alleen de kassa bedienen, maar ook hoe je met de klanten omgaat want je krijgt levensechte klanten aan je kassa, in uiteenlopende situaties. Emma is altijd in de buurt. Ze geeft je feedback en je kan haar ook om hulp vragen. Zo leer je van je fouten en loop je nooit vast. Twee tot drie uurtjes later heb je helemaal zelfstandig het hele kassasysteem onder de knie gekregen op een unieke ernstige en toch speelse manier.

Ga er meteen mee aan de slag! Schrijf je nu in voor de cursus 'Retail - Kassaverkoop food' als werkzoekende of werknemer, en de cursus 'Retail - Kassaverkoop non-food' als werkzoekende of werknemer.