U bent hier

BOOSTER

Wat kan je met jouw talenten doen op de arbeidsmarkt? Welke jobs passen bij jou? Hoe kan je netwerken en jezelf introduceren? Met BOOSTER vind je zelf het antwoord op je vragen! BOOSTER is een korte praktijkgerichte flex-iTraining, specifiek ontworpen voor mensen van alle leeftijden met een diploma hogeschool of universiteit. Nog nooit van BOOSTER gehoord? BOOSTER was vroeger gekend als ‘Work in Progress’.

Hoe werkt BOOSTER? Bij je inschrijving krijg je onmiddellijk toegang tot de webcursussen ‘Creativiteit’, ‘LinkedIn’ en ‘Solliciteren doe je zo!’. Je neemt ze zelfstandig door aan je eigen tempo. Voor hulp en feedback kan je bij je webcoach terecht. Deze drie online cursussen combineer je met drie workshops die elk één aspect van je zoektocht belichten: 'Welke talenten heb ik?', 'Meer jobopportuniteiten zien!' en 'Hoe begin ik aan een professioneel netwerk?'. In een groep van maximaal 15 personen word je een dag lang uitgedaagd tot zelfreflectie. Jouw competenties en jouw kernkwaliteiten vormen het uitgangspunt. Onder begeleiding van een ervaren coach krijg je andere inzichten en leer je ze onder woorden te brengen.

Kan je een zetje gebruiken in je zoektocht naar werk? Kies voor BOOSTER en schrijf je meteen in als werkzoekende of als werknemer.