U bent hier

BOOSTER nu ook in Brugge en in Antwerpen

Wat kan je met jouw talenten doen op de arbeidsmarkt? Welke jobs passen bij jou? Hoe kan je netwerken en jezelf introduceren? Met BOOSTER vind je zelf het antwoord op je vragen! BOOSTER is een korte praktijkgerichte flex-iTraining, specifiek ontworpen voor mensen van alle leeftijden met een diploma hogeschool of universiteit. 
Het pilootproject in Leuven was een succes. Uit de vele enthousiaste reacties van cursisten pikten we er drie:

  • 'Beste coach, ik heb goed nieuws! Ik heb vrijdag mijn contract getekend en ik begin nu maandag al te werken. Ik zal dinsdag dus niet aanwezig zijn op de workshop. Doe iedereen de groetjes en wens iedereen VEEL succes in zijn/haar zoektocht naar een passende job!' (Florence)
  • 'Het belangrijkste wat de workshops bij me hebben teweeggebracht is een versnelde bewustwording van hoe je een job zoekt en hoe het landschap eruit ziet. Ook brachten ze wat variatie in het continue zoeken naar werk, zodat de motivatie hoog bleef. Ondertussen ben ik iets meer dan een half jaar aan de slag als commercieel adviseur, een goede startersjob waar ik verschillende eigenschappen en competenties kan aanscherpen.' (Yenz)
  • 'Graag wil ik mijn coach nog eens bedanken voor de workshops. Ze hebben me veel steun en inspiratie gegeven! Ik vond dat er met veel aandacht geluisterd werd naar ieders persoonlijk verhaal en dat er veel begrip en respect getoond werd voor de situatie van iedereen. Dankzij de concrete tips ging ik na de workshops steeds met volle moed terug naar huis! Ik heb de Flex-iTraining dan ook aangeraden aan een aantal vrienden van mij.' (Lien)

Kan je ook een zetje gebruiken in je zoektocht naar werk? Vanaf nu kan je de BOOSTER-workshops gratis volgen in Leuven, Brugge en Antwerpen, in drie locaties vlakbij het station.
Lees hier meer en schrijf je in!