U bent hier

BTW in de praktijk nu ook met workshops!

Wil je de volgende btw-aangifte wel eens kunnen klaren zonder zuchten? Profiteer dan van de vakkennis van de boekhoudkundige experten van online leren. Zij hebben de btw-reglementering helemaal uitgespit en voor jou overzichtelijk samengebracht in een praktijkgerichte cursus. De cursus start met de toelichting van belangrijke btw-begrippen en een aantal opdrachten. Daarna komen de uitgewerkte btw-topics, opgesplitst in binnenlandse verrichtingen, intracommunautaire verrichtingen, invoer/uitvoer en speciale topics. Elk topic bestaat uit een opdracht, een antwoordblad, hulplijnen (!), een voorbeeldboeking en de oplossing.

Je kan de cursus ‘Bedrijfsadministratie: BTW in de praktijk’ volledig zelfstandig doornemen als je kiest voor webleren. Schrijf je dan hier in als werkzoekende of als werknemer.

Wil je de webcursus combineren met praktijkgerichte workshops onder begeleiding van een coach? Kies dan voor flex-iTraining. In vijf workshops van elk een dag komen alle praktische topics aan bod. Je kan oefenen, vragen stellen en feedback krijgen. Lees meer over de flex-iTraining en de inhoud van de workshops.

‘BTW in de praktijk’ behandelt zowel de btw-reglementering als de boekhoudtechniek. Heb je geen voorkennis van boekhouden door opleiding of ervaring? Neem dan eerst de webcursussen 'Initiatie in boekhouden' en 'Boekhouden in de praktijk deel 1' door als voorbereiding.