U bent hier

Burn-out, nee bedankt!

"Op een ochtend - na een veel te lange treinrit - begroet een collega mij met een grapje over een vlek op mijn bloes. En ineens gaat bij mij het licht uit. Ik weet niet eens meer of ik iets of niets gezegd heb, of ik geroepen of gehuild heb. Ik weet alleen nog dat ik vertrokken ben, weer de trein op, richting dokter. Diagnose: burn-out."

Aan het woord is Karine, maar het kan iedereen overkomen! Het gevoel opgebrand te zijn treft vaak mensen die heel gedreven en gemotiveerd jarenlang hart en ziel in hun werk gelegd hebben. En plots zijn ze leeg. Uitgeput, ontmoedigd en zwaar teleurgesteld. De aanleiding kan een klein voorval zijn. De oorzaak is jarenlange overbelasting.

Burn-out is een energieziekte die bij velen om de hoek loert. Tienduizenden Vlamingen worden er jaarlijks daadwerkelijk mee geconfronteerd. Laat het bij jou niet zover komen en zet vandaag de eerste stap in jouw persoonlijke preventie-actie tegen burn-out met de online cursus ‘Burn-out, nee bedankt!’ Je leert de symptomen herkennen, komt aan de hand van zelfonderzoek te weten of je risico loopt op burn-out en wat je kan doen om burn-out te voorkomen. Tijdig ingrijpen is de boodschap!

Schrijf je nu in voor de online cursus Burn-out, nee bedankt!

Klik hier om je in te schrijven