U bent hier

Close the Gap

© Shutterstock

Het doet ons altijd veel plezier als we een positief mailtje van een klant uit onze mailbox mogen plukken. Dit delen we graag met jullie!

Beste coach

Langs deze weg mijn felicitaties voor uw enthousiaste en duidelijke manier van lesgeven. Een luxe dat dit alles (gratis) voorzien wordt door VDAB. Ik ben alvast ingeschreven voor de volgende workshop Meer over Excel: complexe functies.

Misschien ook nog leuk om te vermelden is dat ik momenteel werk voor Close the Gap. Close the Gap is een internationale non-profitorganisatie die de digitale kloof wil dichten, waaraan VDAB zijn afgeschreven IT-materiaal doneert en dat wij opnieuw inzetten in sociale projecten in het Zuiden. Het is ook in functie van deze logistieke opvolging dat ik mijn Excel-kennis probeer aan te scherpen. Ik kijk alvast uit naar de volgende workshop!

Kijk jij er ook naar uit om je kennis aan te scherpen of om nieuwe kennis op te doen? Maak je keuze uit ons ruim aanbod workshops in talrijke vakgebieden en schrijf je in!

Wist je trouwens dat VDAB in 2018 maar liefst 2051 stuks IT-materiaal wegschonk via Close the Gap? Goed voor het opzetten van 109 IT-labs wereldwijd voor naar schatting 45.800 mensen. 
Dit en andere weetjes over VDAB lees je in het VDAB-jaarverslag.