U bent hier

Computer binnenstebuiten!

Jeuken je vingers soms om je computer binnenstebuiten te keren en te ontdekken wat er zoal in zit? Webcoaches Ria en Dominic zijn je voor geweest! Zij hebben alles wat ze daarbinnen vonden beschreven in een vlot leesbare taal en uitgebreid geïllustreerd met foto’s en animaties. Van systeemkast en voeding tot moederbord, geheugen en uitbreidingskaarten.

Webleren1_2

En, ze zijn nog verder gegaan. Ze hebben ook alle mogelijke apparatuur die je aan je pc kan aansluiten binnenstebuiten gekeerd. Komen allemaal aan bod: beeldscherm, toetsenbord, muis, printer, extern opslagapparaat, scanner, modem, microfoon, luidspreker, digitaal fototoestel, videocamera, projector, webcam, joystick en gamepad.

Webleren2

Tot slot is ook de software van de partij. Zowel de systeemsoftware als de toepassingssoftware worden onder de loep gelegd. Je krijgt zelfs tips mee voor gratis software.

Kortom, het is een boeiende webleercursus voor al wie interesse heeft in computers, maar geen computertechnicus is. De cursus is doorspekt met nuttige links, tips en een vleugje humor.

Schrijf je in en je krijgt wat de titel belooft!