U bent hier

Computer binnenstebuiten

Jeuken je vingers soms om je computer binnenstebuiten te keren en te ontdekken wat er zoal in zit? Onze webcoaches zijn je voor geweest! Zij hebben alles wat ze daarbinnen vonden beschreven in een vlot leesbare taal en uitgebreid geïllustreerd met foto’s en video’s. Van systeemkast en voeding tot moederbord, geheugen en uitbreidingskaarten. Bekijk als voorbeeld deze video uit Computer binnenstebuiten.

 

En ze zijn nog verder gegaan. Ze hebben ook alle mogelijke apparatuur die je aan je pc kan aansluiten binnenstebuiten gekeerd. Komen allemaal aan bod: beeldscherm, toetsenbord, muis, printer, extern opslagapparaat, scanner, modem, microfoon, luidspreker, digitaal fototoestel, videocamera, projector, webcam, usb-hub, joystick en gamepad.

In de tweede helft van de cursus is de software aan de beurt. Zowel de systeemsoftware als de toepassingssoftware worden onder de loep gelegd. Je krijgt zelfs tips mee voor gratis software. En waar moet je op letten als je een nieuwe pc aankoopt? De belangrijkste aandachtspunten vind je natuurlijk ook in deze cursus.

Kortom, het is een boeiende webcursus voor al wie interesse heeft in computers, maar geen computertechnicus is. De cursus is doorspekt met nuttige linken, tips en een vleugje nostalgie, en helemaal up-to-date.

Schrijf je in als werkzoekende of als werknemer en je krijgt wat de titel belooft!