U bent hier

De nieuwste tool in webdesign: jQuery

JQuery

Een moderne website ziet er origineel uit, is dynamisch en interactief én draait probleemloos op mobiele toestellen. Ben je zelf webdesigner of heb je ambitie om het te worden, dan moet je echt mee zijn met de nieuwste technieken. Heb je al kennis van HTML5, CSS3 en Javascript? Laat je dan verbazen door jQuery!

jQuery is een goedgevulde Javascript bibliotheek die nog voortdurend uitbreidt. Je bouwt er met veel minder code moderne websites mee, browserongevoelig en met een uitstekende performantie. Vandaar hun slogan "Write less, do more". jQuery is bovendien gratis, net als onze splinternieuwe webcursus met bijhorende professionele coaching.

Ondervind aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen het gebruiksgemak van jQuery waarmee je:

  • de inhoud van een webpagina vindt en bewerkt
  • de css van een webpagina wijzigt
  • met gebeurtenissen (events) werkt
  • effecten creëert
  • met AJAX werkt

Ook de twee belangrijke uitbreidingen komen aan bod: jQuery UI, 
een plugin met voorgemaakte widgets en interacties; 
en jQuery Mobile, een framework voor optimalisatie van je website voor mobiele toestellen met touchscreens. Dit maakt van de cursus meteen een ideale voorbereiding om je eigen apps te leren ontwikkelen.

Waarom nog langer wachten? Schrijf je meteen in als werkzoekende of als werknemer voor de webcursus ‘Webdesign: Inleiding jQuery’.

Tip! In ons cursusaanbod vind je ook cursussen HTML5, CSS3 en Javascript. Schrijf je eerst daarvoor in als je nog geen voorkennis hebt.