U bent hier

De puntjes op de i...

InDesignMoet je wel eens een folder of een uitnodiging maken? Ben je soms niet helemaal gelukkig met het resultaat? Dan heb je misschien nood aan een opmaakprogramma om de puntjes op de i te kunnen zetten.

De grafische sector maakt voor bijna alle drukwerk gebruik van een grafisch programma. Eén van de meest gebruikte opmaakprogramma’s is Adobe InDesign. InDesign biedt je een eenvoudige manier van werken en laat alle ruimte voor creativiteit.

In de nieuwe webcursus ‘InDesign’ leer je teksten, foto’s en illustraties samenvoegen, drukwerk opmaken en het omzetten naar PDF, zodat je het gemakkelijk kan mailen en afdrukken. Zorg vooraf voor de installatie van Adobe InDesign op je computer schrijf je in voor de webcursus. Je leert het programma tot in de puntjes kennen.

Een must… als je ambitie in de grafische sector ligt.

Een aanrader… als je je prijslijst, catalogus en andere publicaties net íets beter wil maken dan wat je tekstverwerker aankan.

Ook warm aanbevolen… als je de affiches, brochures en uitnodigingen van je vereniging een professioneel uitzicht wil geven!

TIP: er is nu ook een webcursus ‘Typografie en lay-out’.