U bent hier

Digitale vaardigheden: draai volop mee in de 21e eeuw

© Shutterstock

Wil jij graag werken aan je digitale vaardigheden? Goed nieuws: VDAB heeft enkele nieuwe workshops die focussen op de 21e-eeuwse vaardigheden en digitale skills. Draai volop mee in de 21e eeuw en schrijf je vlug in. Gratis!

Mediawijsheid
We hebben als kritische nieuwsconsument de verantwoordelijkheid om een nieuwsbron te onderzoeken op geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Maar hoe pakken we dit best aan?
Lees verder en schrijf je in voor de workshop Mediawijsheid.

Digitaal denken
Leer efficiënt opzoeken op het internet en nadenken over andere digitale hulpmiddelen die van pas kunnen komen in je toekomstige job! We trainen informatievaardigheden en algoritmen, maar zetten ook in op 'durven'.
Lees verder en schrijf je in voor de workshop Digitaal denken.

Infographics
Moet jij data of informatie aantrekkelijk en doeltreffend kunnen overbrengen? Heb je geen grafische voorkennis? Met onze tips en tools leer je goede infographics maken.
Lees verder en schrijf je in voor de workshop Infographics.

Computational thinking
Een 21e eeuwse vaardigheid die je vlot kan aanleren. Door problemen te benaderen zodat een computer ze zou kunnen overnemen, ondervind je dat zelfs complexe problemen niet zo groot zijn als je eerst dacht.
Lees verder en schrijf je in voor de workshop Computational thinking.

Google Digitaal Atelier
Wat is er nodig om een succesvol online bedrijf op te zetten en te runnen? Zet de eerste stappen in online marketing en maak je bedrijf vindbaar op het internet.
Lees verder en schrijf je in voor de workshop Google Digitaal Atelier sessie 1
en Google Digitaal Atelier sessie 2.

Heb jij verder nog interesse in workshops rond digitalisering? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van ons Team Digitalisering, dat werkt rond digitalisering in de beroepen, 21e eeuwse vaardigheden en dgital skills.
Inschrijven op de nieuwsbrief kan via deze link