U bent hier

Doe waar je goed in bent… weldoordacht!

Je staat op met thee en je gaat ermee slapen. Je kent de geheimen, krachten en weldaden van alle mogelijke soorten thee. Je wil je dagen doorbrengen tussen thee en theeliefhebbers. Een winkeltje misschien?

Je staat in de hele buurt bekend als het manusje-van-alles. Defecte apparaten weet je weer aan de praat te krijgen. Slepende deuren en lekkende kranen zijn een kolfje naar je hand. Elke herstelling is een persoonlijke overwinning. Meer en meer groeit het idee om een eigen hersteldienst uit de grond stampen.

Starten met een eigen zaak is een droom van velen. Maar er komt wel wat bij kijken. Er zijn verschillende juridische vormen, elk met zijn administratieve verplichtingen. Minstens even belangrijk is het om vooraf goed op de hoogte te zijn van de voor- en nadelen van het zelfstandig zijn, van de inkomsten en de kosten die je mag verwachten. Zo kan je weldoordacht de juiste keuze maken.

De webcursus ‘Starten met je eigen zaak’ is onlangs herwerkt en weer helemaal up-to-date. Je vindt er alle nuttige informatie in vogelvlucht. Tegelijk toont de cursus je de weg naar uitgebreide bronnen en naar dynamische organisaties die zich elke dag opnieuw inzetten voor startende ondernemers. De cursus kwam tot stand in samenwerking met Unizo. Met specifieke vragen kan je ook bij hen terecht.