U bent hier

Droom je van een eigen website?

Houden HTML-code en scripts je nog tegen? Een eigen website bouwen hoeft niet moeilijk, tijdrovend en duur te zijn. Met Adobe Muse maak je een mooie, moderne HTML5-website van 1 of meer pagina’s zonder zelf programmeercode te moeten schrijven.

Voor grafisch onderlegde professionals, die al kennis hebben van InDesign, is Muse een heel gebruiksvriendelijk pakket. Je werkt met de vertrouwde grafische gereedschappen en functies. Het resultaat is een verzorgde site in een fantastische webtypografie, die er goed uitziet in elke browser en op elke schermgrootte en die je eenvoudig responsive kan maken voor weergave op smartphone en tablet.

Is Muse het programma waar jij al lang op zit te wachten? Schrijf je dan snel in voor de flex-iTraining Muse: websites bouwen zonder code. In twee workshops van een dag krijg je Muse volledig onder de knie. Een basiskennis van InDesign is wel nodig. Heb je die nog niet, dan vind je in je online leermateriaal alles wat je nodig hebt om je op de workshops voor te bereiden.

Na de zomer plannen we zeker nog nieuwe workshops, maar voor de snelle beslissers zijn er in de workshops van eind juni nog enkele plaatsen vrij. Schrijf je nu in!