U bent hier

Een haar in de boter? Nee bedankt!

Als je in de horeca werkt, dan weet je het wel: de klant wil in de eerste plaats een lekkere maaltijd en een goede bediening. Maar de klant wil ook VEILIG voedsel op z'n bord. En daarvoor moet je de hygiëneregels strikt opvolgen. In de nieuwe webcursus HACCP - Hygiëne in de horeca komen ze allemaal aan bod.

In deze cursus volg je je collega's van 't Kookpotje bij hun werk als kok, hulpkok, kelner en medewerker in de keuken. Aan de hand van foto's en filmfragmenten illustreren zij de goede hygiënepraktijken in de horeca. Je hoeft maar te kijken en te luisteren... Nadien is het jouw beurt om de handen uit de mouwen te steken: je kan aan de slag met een reeks oefeningen.

Werk je al in de horeca?
Solliciteer je in de horeca?
Ga je tijdelijk in de horeca werken tijdens het toeristisch hoogseizoen?

Mis deze kans niet om je nog beter voor te bereiden! Schrijf je nu in voor de webcursus HACCP - Hygiëne in de horeca.