U bent hier

Een heldere kijk op loon- en personeelsadministratie

Heb je al gehoord van ruitenwasserij Sores? Neen, natuurlijk niet. Sores is een fictief bedrijf, maar wel een realistisch uitgangspunt voor de zeer praktijkgerichte online cursus over loon- en personeelsadministratie. Met welke reglementeringen en wetten moet Sores rekening houden bij aanwervingen, loonberekening, ziekte, jaarlijkse vakantie of het einde van een arbeidsovereenkomst? Je komt het allemaal te weten in de online cursus 'Loon- en personeelsadministratie Basis'. De cursus is opgemaakt in samenwerking met Acerta, het sociaal secretariaat voor personeels- en loonadministratie. 

Wil je ook een heldere kijk op personeelsadministratie? Dan mag je deze cursus echt niet overslaan. In een aantal stevige dossiers leer je aan de hand van opdrachten en voorbeelden alle basisprincipes van loon- en personeelsadministratie. Even de theorie erop naslaan? Bespaar je het moeilijke zoeken. In de cursus vind je ze overzichtelijk gebundeld per onderwerp. En als je feedback wil, zitten de coaches klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bovendien kan je de cursus ook aanvullen met ondersteunende workshops. Een gespecialiseerde instructeur geeft meer duiding bij een aantal speciale topics binnen de cursus. De theorie wordt kort herhaald en je krijgt extra uitleg en oefeningen.

Nog één laatste argument nodig? De cursus, de coaching én de workshops zijn gratis voor alle individuele klanten. Waarop wacht je?

Schrijf je in voor de online cursus 'Loon- en personeelsadministratie Basis'.

Schrijf je in voor een workshop 'Loon- en personeelsadministratie'.