U bent hier

Feedback geven en krijgen

Een schouderklopje of een aanmoediging. Een vriendelijk gesprek om een en ander bij te sturen. Feedback! Dat is wat jij en ik broodnodig hebben om het continu streven naar anders, meer en beter vol te houden.

Hoe komt het dan dat de dagelijkse feedback verwaarloosd wordt? Onderschatten we het belang ervan? We weten nochtans hoe iemand helemaal kan opfleuren bij een welgemeend positief woordje van de baas of een collega: zelfvertrouwen en motivatie groeien zienderogen. Feedback hoeft zelfs niet altijd positief te zijn. We willen gewoon weten wat van ons verwacht wordt, wat we goed doen en wat beter kan.

Overigens is het niet alleen op de werkplek dat feedback wonderen doet. Laat ook thuis geen kans voorbijgaan om een lach tevoorschijn te toveren. Je zoon pronkt met zijn nieuwe kapsel, je dochter heeft zomaar haar kamer opgeruimd, een vriend geeft je een hartelijk complimentje. Wat zeg je?

Wil je leren hoe je feedback kan geven of hoe je op gekregen feedback kan reageren? In de online cursus ‘Feedback geven en krijgen’ vind je heel wat tips en nuttige raadgevingen. En je coach zit natuurlijk klaar om jou feedback te geven!

Schrijf je nu gratis in voor de online cursus Feedback geven en krijgen.

 

Reacties

Ik wil me graag hiervoor inschrijven. Vriendelijke groeten.
Beste Patrick Je kan je inschrijven door in de tekst op de blauwe link te klikken. Groetjes
Beste Graag had ik mij daarvoor ingeschreven. Vriendelijke groeten
Beste Nicole Je kan je inschrijven door in de tekst op de blauwe link te klikken. Groetjes
graag inschrijving
Beste Ilsy Je kan je inschrijven door in de tekst op de blauwe link te klikken. Groetjes