U bent hier

Frans - Algemene taalkennis - Gevorderden

Egel
Ben je al goed opgeschoten in de webcursus ’Frans - Algemene taalkennis - Beginners’? Zit je reikhalzend uit te kijken naar het vervolg? Vanaf vandaag kan je je basiskennis Frans verder uitbreiden met de cursus voor gevorderden!

Eerst krijg je een flinke portie Frans op de werkvloer voorgeschoteld. Je helpt Luc en René bij de aanwerving van een nieuwe secretaresse, en je volgt ook Mireille in haar zoektocht naar werk. Hoe zij een sollicitatiebrief schrijft en zich voorbereidt op het interview, kan jou zeker inspireren voor je eerstvolgende sollicitatie! Je loopt mee met stagiaire Camille, je maakt kennis met haar collega’s en je steekt vast iets op van haar creatieve oplossing om de huurkosten laag te houden.

Daarna nemen enkele buitenlandse studenten in Frankrijk je op sleeptouw. Je komt veel te weten over de organisaties die speciaal voor hen in het leven geroepen zijn, over de studies én over hun vrijetijdsbesteding. Op het einde van de cursus heb je niet alleen je woordenschat uitgebreid, maar heb je ook volop geoefend op spreken, luisteren, lezen en schrijven in het Frans. Als toemaatje krijg je nog een vette kluif grammatica.

Past de egel in dit verhaal? Ook dat kom je te weten als je je nu inschrijft voor de webcursus ‘Frans - Algemene taalkennis - Gevorderden’ als werkzoekende of als werknemer.